Ελλαδα

Πέθανε ο Θανάσης Μπαρτζώκας - Σε ηλικία 68 ετών

Διετέλεσε δήμαρχος Καισαριανής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανάσης Μπαρτζώκας
Θανάσης Μπαρτζώκας © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Θανάσης Μπαρτζώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής, πέθανε σε ηλικία 68 ετών. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατό του.

Ο Θανάσης Μπαρτζώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών. Η είδηση ότι πέθανε, βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο Θανάσης Μπαρτζώκας διετέλεσε δήμαρχος στον Δήμο Καισαριανής για τρεις θητείες, από το 1991 έως το 1998 και από το 2003 έως το 2005.

Μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα, συνέδεσε το όνομα του με την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής, δίνοντας νόημα στην έννοια της Δημοκρατίας και της προόδου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η καταγωγή του ήταν από τη Μακρακώμη, την οποία συχνά - πυκνά επισκέπτονταν και πάντα ανησυχούσε για την πρόοδό της και γενικά για τη Φθιώτιδα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Θανάση Μπαρτζώκα

«Με θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τον σύντροφο και συναγωνιστή Θανάση Μπαρτζώκα, γέννημα θρέμμα μιας γειτονιάς σύμβολο των αγώνων του λαού μας για ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, της Καισαριανής.

» Ως δήμαρχος Καισαριανής άφησε έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορική περιοχή επί τρεις θητείες.

» Πρωτοστάτησε στον αγώνα για την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής και τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης.

» Έχαιρε τον σεβασμό όλων όσων τον γνώρισαν, ήδη από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, καθώς έδινε τις μάχες με ανιδιοτέλεια και συντροφικότητα. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις κόρες του» αναφέρει η ανακοίνωση για τον Θανάση Μπαρτζώκα που πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ