Ελλαδα

Το Post της ημέρας: Βασίλης Καραμητσόπουλος

Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Post της ημέρας: Βασίλης Καραμητσόπουλος

Η ανάρτηση του Βασίλη Καραμητσόπουλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον τρόπο που κάποια MME βάζουν τους αναγνώστες να κοιτούν από την κλειδαρότρυπα.

«Και, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την απολύτως ορθή και δικαιολογημένη γενική κατακραυγή προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την πράξη του (αλλά και την υποκριτική δήλωση-απάντησή του), τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια άσχημη, σκοτεινή τροπή. Εμφανίζονται ειδησούλες-αρθράκια σε διάφορες "ενημερωτικές" ιστοσελίδες, οι οποίες μας ενημερώνουν με λεπτομέρεια για τα "αισχρά" μηνύματα που έστελνε ο παρουσιαστής σε γυναίκες, για το ακριβές περιεχόμενό τους, για τον χρόνο που επέμενε ο ΣΠ παρά τις απορρίψεις, για το αν ενόσω έστελνε αυτά τα μηνύματα ήταν ταυτόχρονα σε σχέση, και άλλα τέτοια -απολύτως αναγκαία και απαραίτητα βεβαίως βεβαίως!- για την πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη του θέματος.
Δεν πρόκειται παρά για δυναμική επιστροφή της δημοσιογραφίας της ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ, της πιο χυδαίας και αναξιοπρεπούς μορφής δημοσιογραφίας, που, ενδεδυμένη πλέον με προοδευτική προβιά (και με την ασυλία που δυστυχώς αυτή παρέχει), καταφέρνει να προσφέρει ανενόχλητη στο κοινό το πιο συντηρητικό, σάπιο και πουριτανικό περιεχόμενο».


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ