Ελλαδα

Αλεξανδρούπολη: Την ξυλοκόπησε και είπε ότι έπεσε από σκάλα

Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν ότι ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Την ξυλοκόπησε και είπε ότι έπεσε από τη σκάλα
Βία © Pixabay

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Η 29χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της - Είπε στο νοσοκομείο πως έπεσε από σκάλα.

Μία ακόμα, συνολικά η 16η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με θύμα μια 29χρονη γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, η γυναίκα οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Πρόκειται για μία μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 20.30.

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν τον σύζυγο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid, προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ