Ελλαδα

Σήμερα η δίκη του Thug Slime για τη συμπλοκή στον Κολωνό

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαχαιρώματα σε καφετέρια στη Λένορμαν στον Κολωνό, με γνωστό ράπερ Thug Slime (ένθετη) να εμπλέκεται στο αιματηρό συμβάν
Μαχαιρώματα σε καφετέρια στη Λένορμαν στον Κολωνό, με γνωστό ράπερ Thug Slime (ένθετη) να εμπλέκεται στο αιματηρό συμβάν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI | @thugslimee/Instagram

Σήμερα η δίκη του τράπερ Thug Slime για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου - Το χρονικό της επίθεσης.

Σήμερα θα ξεκινήσει η δίκη του γνωστού τράπερ Thug Slime για την αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στη Λένορμαν στις 9 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως κατά τη συμπλοκή ένας υπάλληλος της καφετέριας δέχθηκε μαχαιριές από τον τράπερ, με την υπόθεση να αναβάλλεται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο οποίο είχαν οδηγηθεί ο τράπερ και τρεις ακόμα κατηγορούμενοι, ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί το θύμα και να καταθέσει.

Μετά την αναβολή ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοί του είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές τον μήνα και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 ευρώ στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενό του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους.

Να σημειωθεί πως εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατά περίπτωση.

Thug Slime - Ποιος είναι ο ράπερ που προσήχθη για την επίθεση με μαχαίρι στη Λένορμαν

Ο Thug Slime γεννήθηκε στο 1996 στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Η μητέρα του είναι Βουλγάρα και ο πατέρας του Νιγηριανός. Ο ράπερ σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε YouTube και Spotify, το 2020, κυκλοφορώντας δύο άλμπουμ.
 
 
Σε συνέντευξή του ο Thug Slime είχε αναφέρει ότι ήρθε στην Αθήνα το 2005 με την οικογένειά του και εγκαταστάθηκαν στα Σεπόλια. «Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη... Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτό» είχε αναφέρει.
 
 
Το 2017 ξεκίνησε να γράφει τα δικά του κομμάτια, τα οποία και ηχογράφησε έναν χρόνο αργότερα, το 2018.
 
Για τη γνωριμία του με τον Mad Clip ο Thug Slime είχε τονίσει: «Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το 2018, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το "Λώρα", που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του 2020 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε».
 
 
«Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, γνωριστήκαμε» είχε προσθέσει.
 
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ