Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 18.11

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των 24ωρων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Περισσότερο έντονο στην κάθοδο από τη Νέα Κηφισιά μέχρι την Παραλιακή.

Πολύ δύσκολη η Παραλιακή από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Τροκαντερό μέχρι την Λ.Καλαμακίου.

Μποτιλιάρισμα στη Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, αλλά και στην είσοδο από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω μέχρι την Πλατεία Μεταξουργείου.

Μποτιλιάρισμα στην Βασιλέως Αλεξάνδρου από το Περιστέρι προς την Λ. Κηφισού και στη συνέχεια στην Λένορμαν έως και το Μεταξουργείο. Επίσης στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας μέχρι την Δουκίσσης Πλακεντίας και στο ρεύμα προς προς Ελευσίνα από τον Γέρακα μέχρι την Νερατζιώτισσα.

Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λ.Κηφισίας από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Πανόρμου. Χαμηλές ταχύτητες στο αντίθετο ρεύμα. Δυσκολίες στην Κατεχάκη από τον περιφερειακό Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Μεσογείων από το ύψος της ΕΡΤ μέχρι και το Ερρίκος Ντυνάν στην κάθοδο. Προβλήματα στην Λεωφόρο Βεΐκου προς Γαλατσίου αλλά και προς την Κύμης.

Έντονες δυσκολίες στην άνοδο της Πειραιώς από τη Χαμοστέρνας μέχρι το Γκάζι, στη  Λ. Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι την Διάκου και στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου στα δύο ρεύματα.

Μεγάλες καθυστερήσεις στην Λ.Βουλιαγμένης προς Αθήνα λίγο πριν το ύψος του Μετρό  Άγιος Δημήτριος έως το Α' Νεκροταφείο, στην Π. Τσαλδάρη/Καλλιρρόης από και προς τον Ταύρο και σε όλο το μήκος της Κωνσταντινουπόλεως προς Δηλιγιάννη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ