Απολογείται σήμερα ο ληστής που σκότωσε υπάλληλο σε ψιλικατζίδικο
Στον ίδιο ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί και ο 35χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του
Στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 27χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα ψιλικών.
Ο 27χρονος που κατηγορείται για ληστεία και φόνο υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη απολογείται σήμερα στον τέταρτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.
Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα για να απολογηθεί για τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ληστείας και της οπλοφορίας- οπλοχρησίας, σύμφωνα με τη δίωξη που άσκησε χθες η εισαγγελέας. Κρατείται σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής.
Στον ίδιο ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί και ο 35χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του, που διώκεται για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, επειδή στην κατοχή βρέθηκε κάνναβη.
Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ανακοίνωση για τη δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου μετά από ληστεία στην Τούμπα εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:
«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.
Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.
Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρία ς
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από Τετάρτη – Οδηγίες αυτοπροστασίας
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Αναμένονται τεράστιοι όγκοι βροχής σύμφωνα με τις προγνώσεις καιρού
Η κατάσταση της υγείας της
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.