Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 2 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση Αθήνα © EUROKINISSI

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού. Στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως την Πέτρου Ράλλη και στην άνοδο από Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Δύσκολη ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα η Λ. Κηφισίας και η κάθοδος της Μεσογείων, η ανηφόρα της Κατεχάκη στην Ηλιούπολη και η κάθοδος από την Περιφερειακή Υμηττού. Επίσης η Λ.Σχιστού και η έξοδος της Λ.Αθηνών προς Σκαραμαγκά αλλά και η κάθοδος της Γρ. Λαμπράκη από Αμφιάλη προς Ιχθυαγορά Κερατσινίου.

Μεγάλες οι καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από το ύψος της Αγίας Παρασκευής κι εν συνεχεία στην Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι την έξοδο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών έως την έξοδο Πεντέλης. 

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως το Τροκαντερό, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στη Φιλολάου, την Υμηττού και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας προς το Χίλτον.

Χαμηλές ταχύτητες στην Κύπρου, την Λ.Φυλής και την Λ. Δημοκρατίας προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ