Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 25.10

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Σε ισχύ από σήμερα ξανά ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τη Λαχαναγορά του Ρέντη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης έως την Πέτρου Ράλλη. Δύσκολη η Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά και η έξοδος της Λ. Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια. 

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή της Αγίας Παρασκευής έως την έξοδο της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την Δημοκρατίας έως την έξοδο Πεντέλης.

Χαμηλές ταχύτητες στα δύο ρεύματα της Λ.Κηφισίας ανά τμήματα, στην κάθοδο της Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο, στην Λ. Καποδιστρίου από την Λ. Κύμης έως τα Σίδερα και στην Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Βουλιαγμένης/Εθνικής Αντιστάσεως προς Αθήνα,από τον σταθμό Μετρό Ηλιούπολης έως την Υμηττού. 

Προβλήματα κατά τμήματα στη Λ. Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, στη Φιλολάου την Υμηττού καθώς και την Αρδηττού.  

Καθυστερήσεις στην Αχιλλέως προς την Πλατεία Μεταξουργείου και στην Καλλιρρόης προς την Πειραιώς.

Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από την έξοδο της λεωφόρου Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας. Επίσης στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα από την ανηφόρα έως το ύψος του Βύρωνα, στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Νομισματοκοπείου μέχρι και την Λ. Αλεξάνδρας.

Κλειστή η άνοδος της Πανόρμου λόγω του πανηγυριού του Αγίου Δημητρίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ