Ελλαδα

Κρήτη: Πνίγηκε παππούς για να σώσει τα εγγόνια του

Ο ναυαγοσώστης κατάφερε να σώσει τα δύο μικρά παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Πνίγηκε παππούς μπροστά στα δύο εγγονάκια του
Κρήτη: Πνίγηκε παππούς μπροστά στα δύο εγγονάκια του © cretapost

Παππούς στην Κρήτη πνίγηκε μπροστά στα δύο εγγονάκια του - Τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν και τους τρεις - Προσπάθησε να τα σώσει.

Oι διακοπές για μία οικογένεια τουριστών που βρίσκονταν στην Κρήτη κατέληξαν σε τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ένας παππούς μαζί με τα δύο του εγγονάκια πήγαν το απόγευμα της Τρίτης, 19 Οκτωβρίου, να απολαύσουν το απογευματινό τους μπάνιο στις Γούβες Ηρακλείου.

Όμως, τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν και τους τρεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν έξω. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο ναυαγοσώστης που μπήκε στη θάλασσα και αρχικά έβγαλε έξω τα μικρά παιδιά ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να σώσει και τον παππού τους.

Δυστυχώς όμως, ο παππούς είχε εγκλωβιστεί στα βράχια που υπάρχουν στην περιοχή αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το neakriti στην προσπάθεια να διασώσει τα δύο εγγόνια, οπότε συνειδητοποίησε ότι κινδυνεύουν, έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια κατέληξε.

Πνιγμός στην Κρήτη
Πνιγμός στην Κρήτη © cretapost

Ο ναυαγοσώστης με αρκετή δυσκολία, εξαιτίας των ισχυρών ρευμάτων, κατάφερε και απεγκλώβισε τη σορό του άτυχου άνδρα και την μετέφερε στο σκάφος του λιμενικού που βρισκόταν στο σημείο.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος παρέλαβαν την σορό και την μετέφεραν στο λιμανάκι της περιοχής όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα τα δύο αγοράκια, ηλικίας περίπου 8 με 10 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ χωρίς όμως να φέρουν κάποια εμφανή τραύματα.

Παραλία Γουβών: Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση δύο παιδιών κι ενός ενήλικα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ