Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια

Διαδηλωτές επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην αντιφασιστική πορεία το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΦΩΤΟ: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην αντιφασιστική πορεία το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες από την ΕΛ.ΑΣ στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πορείας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 28 και 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων, σωματική βλάβη σε βάρος δημοσίου υπαλλήλου, διατάραξη κοινής ειρήνης κ.α.

Υπενθυμίζεται πως χθες πραγματοποιήθηκαν δύο κινητοποιήσεις στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, μία από εθνικιστική οργάνωση και η άλλη από μέλη αριστερών οργανώσεων και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στα ΕΠΑΛ της περιοχής.

Η ένταση σημειώθηκε στη δεύτερη πορεία, όταν ομάδα διαδηλωτών, πέταξε διάφορα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ