Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και χημικά στην αντιφασιστική πορεία

Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και χημικά στην αντιφασιστική πορεία
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και χημικά στην αντιφασιστική πορεία

Αντιφασιστική πορεία στην Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και χημικά - Τουλάχιστον δύο προσαγωγές.

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν η πορεία κατευθυνόταν επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της Αγίων Πάντων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και οι διαδηλωτές διαλύθηκαν στα γύρω στενά. Μάλιστα, οι Αρχές προχώρησαν και σε τουλάχιστον δύο προσαγωγές ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας GRTimes.

Μετά τα επεισόδια, το μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συνέχισε προς το κέντρο της πόλης από την οδό Λαγκαδά, ενώ η ομάδα των αναρχικών που συμμετείχε στα επεισόδια διέφυγαν από την περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης προς την οδό Αγίου Δημητρίου.

επεισόδια στην πορεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα προκλήθηκε ένταση όταν διερχόμενο λεωφορείο μέσα στο οποίο οι συγκεντρωμένοι, ενδεχομένως να αναγνώρισαν άτομα από τον εθνικιστικό χώρο.

Η αστυνομία βρισκόταν από νωρίς σήμερα επί ποδός, καθώς πραγματοποιούσε όλη την ημέρα περιπολίες, στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων σε Σταυρούπολη και Εύοσμο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ