- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννα Αγγελοπούλου: Σερβιτόρος έσπασε ποτήρι στα πόδια της
Το απρόοπτο για την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ατύχημα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου: Σερβιτόρος έσπασε ποτήρι στα πόδια της - Πρώτες εικόνες.
Μια απρόσμενη εξέλιξη για τη Γιάννα Αγγελοπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου, καθώς σερβιτόρος έσπασε ποτήρι στα πόδια της.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020 κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τα 46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε ένα ατύχημα στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου καθώς σερβιτόρος έσπασε ποτήρι μπροστά στα πόδια της, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», ήταν προσκεκλημένη στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Στη δεξίωση προσκλήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, 22 υπουργοί, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακοί, 70 εκπρόσωποι των Γραμμάτων και του Πολιτισμού. Η φετινή εκδήλωση ήταν διαφορετική ελέω κορωνοϊού με μειωμένο αριθμό προσκεκλημένων, ενώ για πρώτη φορά πρόσκληση έλαβαν εργαζόμενοι από διάφορους τομείς που έδωσαν καθημερινή μάχη με τον κορωνοϊό την περίοδο του lockdown.
Ανάμεσά τους υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, εργαζόμενοι στην καθαριότητα, υπάλληλοι delivery, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, οδηγοί ασθενοφόρων, καθώς και πυροσβέστες. Με αυτόν τον τρόπο, η Προεδρία θέλησε να τιμήσει όλους εκείνους που στάθηκαν με τον δικό τους τρόπο στους συνανθρώπους τους τη δύσκολη περίοδο του lockdown.
Γιάννα Αγγελοπούλου - Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: Δείτε το βίντεο με τον σερβιτόρο που σπάει ποτήρι μπροστά στα πόδια
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άλμα εξαγωγών και αύξηση LNG – Η Ελλάδα ισχυροποιεί τη θέση της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Πού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
Αστάθεια και βροχές προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας
Mόνο τρεις κατηγορούμενοι παρόντες σήμερα
H μακροσκελής ανάρτηση του
Η ανάπλαση συνδυάζει διαφορετικές χρήσεις σε ένα ενιαίο σύστημα με έμφαση στην καθημερινή λειτουργικότητα
Καθοδήγησε βήμα-βήμα οδηγό αυτοκινήτου μέχρι τη λιμνοδεξαμενή
Ο 49χρονος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή
Χάρης Δούκας: «Στόχος μας είναι να μη στερηθεί κανείς τα βασικά αυτές τις γιορτινές ημέρες»
Προσοχή στα πυροτεχνήματα - Τα παιδιά να βρίσκονται πάντα υπό την επίβλεψη κάποιου ενήλικα
Η νεαρή χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα για τον καιρό των επόμενων ημερών
Δείτε αναλυτικά τους δρόμους με προβλήματα
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα
Οι ατέλειες του μέτρου και η μη εξασφάλιση της ισονομίας
Στους 36 οι κατηγορούμενοι - 122 οι μάρτυρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.