- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζητούσε και σεξουαλικά ανταλλάγματα ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών καταγγέλλει φοιτήτρια
Ο καθηγητής και ένα ζευγάρι ιδιοκτήτες φροντιστηρίου συνελήφθησαν
Ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, σε βάρος του οποίου, πριν από λίγες μέρες έγιναν καταγγελίες για δωροληψία, ζητούσε και σεξουαλικά ανταλλάγματα από τις φοιτήτριές του για τον πολυπόθητο καλό βαθμό.
Από άλλους ζητούσε χρήματα, άλλους τους έστελνε στο φροντιστήριο των συνεργών του για ιδιαίτερα, άλλους τους έβαζε να κάνουν πρακτική χωρίς αμοιβή και από φοιτήτριες ζητούσε ιδιαίτερες συναντήσεις.
«Με κάλεσε στο γραφείο του, μου είπε πως θα πρέπει να περάσουμε ένα βράδυ μαζί. Μου πρότεινε αν ήθελα να πάμε για ένα ποτό πρώτα και μετά βλέπουμε, είπε, τι θα γίνει με το μάθημα», ήταν μαρτυρία φοιτήτριας που μίλησε στον ΑΝΤ1. «Για να περάσω 4 μαθήματα του έδωσα 1.000 ευρώ. Ζητούσε 250 ευρώ το κάθε μάθημα για να βάλει βαθμό», κατήγγειλε άλλος φοιτητής.
Ο καθηγητής και ένα ζευγάρι ιδιοκτήτες φροντιστηρίου συνελήφθησαν και η εισαγγελέας ποινικής δίωξης τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη εις βάρος του καθηγητή αφορά τις πράξεις της δωροληψίας και του εκβιασμού, ενώ οι συγκατηγορούμενοί του διώκονται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία.
Το 2015 την είχε γλιτώσει με επίπληξη, καθώς ο φόβος κρατούσε κλειστά τα στόματα των φοιτητών, αλλά αυτή τη φορά έγιναν επώνυμες καταγγελίες και συνελήφθη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.