- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρία Σολωμού: «Ο τρόπος με τον οποίο επιβάλουμε το τάχα μου politically correct μας, είναι με βία»
Με αφορμή πρόσφατη αμφιλεγόμενη δήλωση


Μαρία Σολωμού: «Ο τρόπος με τον οποίο επιβάλουμε το τάχα μου politically correct μας, είναι με βία»
H Μαρία Σολωμού επανήλθε στην δήλωση της ότι είχε σηκώσει χέρι σε πρώην σύντροφο της, σχολιάζοντας με αυτή την αφορμή την πολιτική ορθότητα.
Η Μαρία Σολωμού δήλωσε στο podcast της πως «υπάρχει μια αναμπουμπούλα, ένα σούσουρο, θα το πεις με πάρα πολλούς τρόπους, που έχει δημιουργηθεί με πράγματα που είπα, που καταλάβαμε ότι είπα, που εννοούσα. Εν πάση περιπτώσει. Θα πω ότι έχω πλήρη ευθύνη, γνώση και έλεγχο του τι λέω, πως το λέω, γιατί το λέω».
«Πίσω από κάθε κόμμα, τελεία και λέξη υπάρχει αιτιολογία και όποιος θέλει… dm! Δυστυχώς δεν έχω κανέναν έλεγχο πίσω από το τι καταλαβαίνετε εσείς. Κανέναν έλεγχο και καμία ευθύνη. Δεν με αφορούν οι άνθρωποι που λένε «όχι, αυτό είναι λάθος» και το κάνουν, απλά το λένε με την επίφαση του «έτσι μιλάμε πια». Αυτό λοιπόν του φασισμού της ελευθερίας του λόγου, που δεν θα δεχτούμε επ’ ουδενί αν έχουμε συμφωνήσει ότι αυτό είναι ένα τραπέζι και εγώ το πω μια τάβλα με τέσσερα πόδια. Απλά θα τον βάλουμε στον τοίχο και θα τον πετροβολήσουμε, θα του δώσουμε ένα μάθημα ρε παιδί μου το οποίο είναι μόνο βία».
«Ο τρόπος με τον οποίο επιβάλουμε το τάχα μου politically correct μας, είναι με βία. Και μιλάμε για βία σε μια εποχή που τη βία θέλουμε να την πατάξουμε. Με άλλου τύπου βία, όμως. Θεωρώ ότι η βία γενικευμένη, όχι τσουβαλιασμένη, σε ένα ποσοστό εννοείται πως ασκείται και από τα δύο φύλα αλλά νιώθω ότι έχουμε μια πρωτοκαθεδρία εμείς οι γυναίκες στη λεκτική, ψυχολογική και συναισθηματική βία» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαρία Σολωμού.
Μαρία Σολωμού: Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου
Η Μαρία Σολωμού προ εβδομάδων μίλησε για το θέμα της κακοποίησης μέσα σε μία σχέση, παραδεχόμενη πως στο παρελθόν έχει τύχει να «σηκώσει χέρι» σε σύντροφό της. Όπως είπε, δεν είναι κάτι που προτείνει, όμως κατανοεί πως καμιά φορά δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση, καθώς τίθεται «θέμα επιβίωσης». Στο podcast της, η ηθοποιός διάβασε το μήνυμα μιας θαυμάστριάς της, η οποία ανέφερε πως είχε τύψεις, γιατί... έδειρε τον σύντροφό της. Με αφορμή το μήνυμά της, η Μαρία Σολωμού μίλησε για τη δική της εμπειρία.
Αρχικά, δήλωσε: «Για να τον δείρεις, πάει να πει ότι έφτασες στο μη περαιτέρω. Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι κάτι που θα πρότεινα ποτέ, αλλά επειδή έχω σηκώσει χέρι κάποια στιγμή κι εγώ σε σύντροφό μου, όχι ξύλο, αλλά έχω σηκώσει λίγο χέρι, φαντάσου κι εγώ πού έφτασα, που γενικά δεν τσακώνομαι, δεν θυμώνω. Εγώ είμαι πια η βασίλισσα του πάγου. Δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 σε συνεργασία με το Netflix
Τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του
...και οι επίσης αναπάντεχες κουβέντες με ηθοποιούς του θεάτρου
Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο του It Ends With Us ακούστηκε μία ψύχραιμη, επαγγελματική και αντικειμενική φωνή
Η γνώμη του για τις στρατηγικές τους στον «πόλεμο του streaming»
Πώς απαξιώθηκε η ίδια η έννοια της αλήθειας
Οι δημοσιογράφοι έκαναν απλά ερωτήσεις
Επρόκειτο για την τέταρτη μήνυση - Η νέα απόφαση της Δικαιοσύνης
Πρωταγωνιστεί η Τζίτζι Χαντίντ και άλλα μοντέλα, αλλά οι φανατικοί του μιούζικαλ είχαν κάτι σωστό να παρατηρήσουν
Εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Η 21χρονη σταρ τράβηξε τα βλέμματα
Τι είπε για τα όσα έχουν ακουστεί για τη νέα της εμφάνιση
«Θα με σκότωνε, οριακά έτρεμα», δήλωσε ο παρουσιαστής
Τι ανέφερε και για τον γιο της
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Πληροφορίες για απώλειες στο καστ
«Μου είπε: Στράτο μου...»
Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε για τη μάχη της με τις εξαρτήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.