- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φίνος Φιλμ για Τριανταφυλλίδη: Κάθε φορά μας ξάφνιαζε με μια ακόμα λεπτομέρεια που μπορεί να θυμόταν
Η ανάρτηση με το «αντίο» στον «μεγαλύτερο πρεσβευτή της Φίνος Φιλμ»
Φίνος Φιλμ: Το αντίο της στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη - Η ανάρτηση με το «αντίο» στον «μεγαλύτερο πρεσβευτή της Φίνος Φιλμ»
Ανάρτηση για τον αιφνίδιο θάνατο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη πραγματοποίησε η Finos Film αποχαιρετώντας έναν «φίλο» αλλά και τον «μεγαλύτερο πρεσβευτή της Φίνος Φιλμ».
Μάλιστα, υπογράμμισε πως ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης «θα μείνει στην ιστορία ως ο δημοσιογράφος που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο το ελληνικό σινεμά».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Είμαστε ακόμα μουδιασμένοι από την ανακοίνωση του θανάτου του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Γιατί ο Ιάσονας δεν ήταν απλώς ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της Φίνος Φιλμ και του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν φίλος. Συναντιόμασταν, συζητούσαμε, γελούσαμε, σχολιάζαμε, και ταξιδεύαμε μαζί του μέσα από τις συναρπαστικές ιστορίες που είχε πάντα να διηγηθεί.
Οι γνώσεις του Τριανταφυλλίδη πάνω στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και των καλλιτεχνών που τον πλαισίωναν ήταν ασύλληπτες. Κάθε φορά μας ξάφνιαζε με μια ακόμα λεπτομέρεια που μπορεί να θυμόταν για τον Φίνο, τον Δαλιανίδη, την Αλίκη, ακόμα και για τεχνικούς που τόσο θαύμαζε. Η πένα του πάντα καυστική και εύστροφη, δημιούργησε σπουδαία βιβλία και βιογραφίες καλλιτεχνών που θα μείνουν στην ιστορία. Ίσως αυτό να ήθελε και ο ίδιος και το κατάφερε. Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θα μείνει στην ιστορία ως ο δημοσιογράφος που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο το ελληνικό σινεμά. Η Φίνος Φιλμ ήταν η μεγάλη του αγάπη και σήμερα πενθούμε για την απώλεια αυτού του σπουδαίου φίλου.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην πολυαγαπημένη του μητέρα. Σε ευχαριστούμε για όλα Ιάσονα. Έφυγες νωρίς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.