- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Μουτσινάς: Τι συμβαίνει με την εκπομπή του;
Η παραίτηση της αρχισυντάκτριας, η διαφωνία με τον παραγωγό και το μέλλον του «ΝΜ Βραδιάτικα»
Ο Νίκος Μουτσινάς και το μέλλον της νέας εκπομπής του
Η παραίτηση της Αγγελικής Γιαννακοπούλου, αρχισυντάκτριας του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του «ΝΜ Βραδιάτικα» από το πρωί έχει πυροδοτήσει σεναριολογία αναφορικά με τους όρους κάτω από τους οποίους θα συνεχιστεί η εκπομπή.
Δεδομένου ότι η παραίτηση περιγράφεται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ως αιφνιδιαστική, (γι’ αυτό και δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης), το πρωί ακούγονταν διάφορα για τις προθέσεις του Νίκου Μουτσινά και χωρίς ο ίδιος να έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η παραίτηση προέκυψε μετά από συνάντηση που έγινε, με τη συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά, της Γιαννακοπούλου και του παραγωγού της εκπομπής Νίκου Κοκλώνη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, η εκπομπή αναμενόταν να επιστρέψει στην prime time ζώνη στις 30 Ιανουαρίου, κάτι που στην παρούσα φάση και μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται δύσκολο.
Και ενώ ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει σχολιάσει την εξέλιξη, δεν έχει δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμη, σε πρωινές εκπομπές, όπως σε αυτή της Φαίης Σκορδά, ακούστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο το «ΝΜ βραδιάτικα» να μην επιστρέψει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
«Ξέρω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην ομάδα ότι όσοι θέλετε μένετε κι αν υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και δεν θέλετε να συνεχίσετε εγώ προσωπικά το καταλαβαίνω», ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Buongiorno η Νάνσυ Νικολαΐδου, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε ακόμα πιο κατηγορηματικός.
«Πάει η εκπομπή… Για να μην γίνομαι μάρτυρας κακών θα τολμήσω να το πω. Ο Νίκος Μουτσινάς χωρίς την Αγγελική κι εφόσον έσπασε αυτό το ντουέτο, αυτή η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα. Έτσι πιστεύω. Δυστυχώς και δεν λυπάμαι κανένα που έχει και δεύτερη και τρίτη δουλειά -συγγνώμη κιόλας- αλλά λυπάμαι αυτούς που έχουν μόνο αυτή τη δουλειά και η σκέψη μου είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ τολμώ να το πω εδώ ότι η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα. Έτσι πιστεύω, φέρτε μου και να το γράψω», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.