Δανάη Μπάρκα: Νιώθω ανασφάλεια να βγω έξω με το αγόρι μου
Τι είπε η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της
Δανάη Μπάρκα: Γιατί νιώθει ανασφάλεια να βγει έξω με το αγόρι της - Τι είπε η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της
Για την προσωπική της ζωή, το εάν γνωρίζει τους συντρόφους της στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και τη φοβία της μήπως κυκλοφορήσουν πλάνα με την ίδια και κάποιον σύντροφό της μίλησε η Δανάη Μπάρκα.
Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη, όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε πως γνωρίζει πιο εύκολα σύντροφο στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη παρά στη μητέρα της.
«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μπορεί να γνωρίζει πιο εύκολα αγόρια που να μην είμαστε σε σχέση, αλλά να βγαίνω ή να βγω μια φορά» και πρόσθεσε:
«Στη μαμά μου θα γνωρίσω πιο επιλεκτικά γιατί οι μανάδες, με το που γίνονται μανάδες - ζωή να έχουν- νομίζουν ότι μπορούν να ελέγχουν το παιδί τους, το αγαπησιάρικο, δεν το λέω κακά. Μπορεί και εγώ το ίδιο να κάνω, αν κάνω ποτέ παιδί. Η μαμά μου, παρότι είναι cool τύπος και θέλει να μαθαίνει τι γίνεται [...] Βγαίνει από μέσα της το ανθρωπάκι, το μικρό Βικάκι που θα πει "ρώτα την ποιος είναι, τι κάνει, με τι ασχολείται;". Οπότε εκεί λέω, ας της γνωρίσω κάποιον που έχω βγει 5-6 φορές. Μην πω στο πρώτο ραντεβού "μωρέ περνάμε να πούμε ένα γεια;"»
Ακόμα, περιέγραψε το πώς φέρεται η μητέρα της όταν γνωρίζει κάποιον σύντροφό της. «Όταν γνωρίζει το αγόρι μου, είναι πολύ αστεία. Κάθεται, το παίζει cool, σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να είναι φίλος μας και όταν μιλάνε οι υπόλοιποι και δεν κοιτάει, θα κάνει "α, εσύ είσαι από εκεί, πολύ ωραία" και "πώς σε φαντάζεσαι σε 10 χρόνια;"».
Τέλος, αποκάλυψε πως δεν αισθάνεται άνετα να κυκλοφορεί δημόσια με κάποιον σύντροφό της καθώς δεν ξέρει αν θα καταγραφεί κάποια φωτογραφία ή βίντεο τους που θα κυκλοφορήσουν.
«Εγώ αισθάνομαι ανασφάλεια έξω [όταν βγαίνω με το αγόρι μου], όλο και κάποιο κινητό θα σηκωθεί. Υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη που σηκώνονται κινητά προς τη μεριά μου. Οπότε πάμε convoy», σχολίασε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο
Δείτε το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής
O εκλιπών υπήρξε βασικό στέλεχος του σταθμού για πάνω από τρεις δεκαετίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.