Νατάσσα Μποφίλιου: Από τα πρώτα πράγματα που άκουσα ήταν ότι πρέπει να μαζευτεί η περιφέρειά μου
Πώς σχολίασε τις αντιδράσεις για το φόρεμα της στον Λυκαβηττό - Η συνέντευξή της στο «Στούντιο 4»
Νατάσσα Μποφίλιου: Η συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» - Πώς σχολίασε τις αντιδράσεις για το φόρεμα της στον Λυκαβηττό
Η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Δευτέρας (7.10) μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και μίλησε για όλα - για τη Χρυσή Αυγή, τις απειλές που δέχτηκε, τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το φόρεμα «των 2.000 ευρώ» που φόρεσε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό και πήρε μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε βρεθεί στο επίκεντρο διαμάχης για τον αν δικαιούται να τοποθετείται πολιτικά με φόρεμα γνωστού brand και δυσθεώρητου -υποτίθεται- κόστους. «Το πρώτο πράγμα που άκουσα, ήταν "εσύ δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε". Μετά, "πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια, δεν κάνει". Είναι πράγματα τα οποία μετά καταλαβαίνεις πόσο σε έχουν πληγώσει και σε έχουν επηρεάσει. Μετά από χρόνια. Παρατηρείς συμπεριφορές που έχεις και λες… αυτή η συμπεριφορά προκύπτει από το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτιάξω μια ασπίδα γύρω από αυτό», ανέφερε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.
Συνεχίζοντας, είπε ότι «η ταυτότητα των ανθρώπων καθορίζεται από τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, τον τρόπο που βλέπουν τους άλλους. Αν αυτό που βλέπουν στους άλλους είναι η περιφέρειά τους, το αν βγάζουν τη μπλούζα τους στη σκηνή και είναι δικαίωμά τους, στο κοινό τους και έχουν το κορμί τους, την ψυχή τους… Αυτά είναι έτσι τα πράγματα.
»Δεν θα θέλαμε, γι’ αυτό συνδέω πολύ τη ζωή μου με έναν κοινωνικό αγώνα, γιατί θα θέλαμε να ζούμε σε μια άλλη κοινωνία να τους χωράει, να τους κάνει ευτυχισμένους. Αλλά, μέχρι να φτάσουμε εκεί, πρέπει να ξέρουμε ότι έτσι είναι τα πράγματα. Εγώ δεν ταυτίζομαι με αυτόν τον άνθρωπο που θα σχολιάσει, δεν τον καταλαβαίνω, δεν τον εμπιστεύομαι, δεν τον θέλω. Ούτε αυτός ταυτίζεται και με θέλει και είναι δίκαιο».
«Η κριτική έχει διαλύσει ανθρώπους. Εγώ δε θέλω να με διαλύσει, δεν το δέχομαι αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.
«Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι, έχω κινδυνεύσει. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο! Ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο. Αλλά, το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία..Το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει», επισήμανε ακόμη η Νατάσσα Μποφίλιου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.