- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζέτα Μακρυπούλια: «Περίμενα να μου χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν χτύπησε»
H κρίση πανικού που πέρασε μετά τη συνέντευξη που έδωσε
Ζέτα Μακρυπούλια: Περίμενα να μου χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας - H κρίση πανικού που πέρασε μετά τη συνέντευξη που έδωσε
Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Μαρίας Σολωμού στο YouTube και μίλησε για το πόσο την έχει αλλάξει η ψυχοθεραπεία, την επιλογή της να μην δημιουργήσει δική της οικογένεια, αλλά και το φλερτ.
Για το ότι δεν έχει αποκτήσει παιδί, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε ότι: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό».
Η Ζέτα Μακρυπούλια για την ψυχοθεραπεία, τα αρνητικά σχόλια και το φλέρτ μέσω social media
Αναφερόμενη στην ψυχοθεραπεία και τις ενεργειακές θεραπείες που κατά καιρούς κάνει η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε “μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;”. Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός».
Για αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στα social media, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε: «Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει».
Όσο για το φλερτ μέσα από τα social media η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: «Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.