TV & Media

Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου, αλλά αυτό με τρομάζει πάρα πολύ»»

Τι είπε για την δική της ηλικία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου, αλλά αυτό με τρομάζει πάρα πολύ»»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου»

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις ερωτικές σχέσεις. 

Όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει σχέση με νεότερό της, η Κοραλία Καράντη απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές με φλερτάρουν πολλοί νέοι άντρες, αλλά αυτό με τρομάζει πάρα πολύ και δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Σχεδόν στην ηλικία του γιου μου. Μου κάνει εντύπωση. Ίσως οι νεότεροι άντρες γοητεύονται με τις μεγαλύτερες γυναίκες» είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Κοραλία Καράντη: Δεν είναι ταμπού

«Δεν νομίζω ότι είναι ταμπού. Είμαι πιο αντισυμβατική. Θέλω να λέω αυτό που νιώθω. Θεωρώ θεμιτό να έχει μία μεγαλύτερη γυναίκα σχέση με έναν μικρότερο άντρα. Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ μπροστά σε τέτοιο πρόσωπο. Είχα και σχέση με συνομήλικους αλλά όχι με μικρότερο άντρα» εξομολογήθηκε η Κοραλία Καράντη.

Koραλία Καράντη: Η αναφορά στην ηλικία της

Μέσα σε όλα η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηλικία της αλλά και τον λόγο που δεν ήθελε να την λέει παλαιότερα. «Όλους μας αφορούν τα σχόλια του κόσμου και καμία φορά μπορεί και να σε πληγώνουν, αλλά νομίζω ότι κανείς προχωρώντας, ατσαλώνεται και σιγά σιγά το φιλοσοφεί με το πέρασμα το χρόνου. Κάποτε θεωρούσα άκομψο να λέω την ηλικία μου, δεν την έκρυβα όμως. Το να βγω δημόσια και να την πω το θεωρούσα κάτι χυδαίο, κάτι σαν να προκαλείς με έναν τρόπο. Τώρα όμως, με πιάνει πολλές φορές η επιθυμία να το πω, για να βοηθήσω ανθρώπους να ξεκομπλάρουν με αυτό. Είναι τραγικό να ακούς παιδιά 25 χρονών να λένε “αχ όταν θα φτάσω 35 χρονών θα αυτοκτονήσω”», ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ