TV & Media

«Τα δύσκολα πέρασαν»: Η Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη (βίντεο)

Το «ευχαριστώ» για τις ευχές που δέχθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη
Η Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη © NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη - Το μήνυμα μέσα από το J2US

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (9.3) στην κριτική επιτροπή του J2US στον Alpha. Η τραγουδίστρια βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο πλευρό του συντρόφου τους, Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αντιμετώπισε περιπέτεια με την υγεία του

Η Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

«Ελπίζω να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή κατά την έναρξη του live show, με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει να είναι καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά». Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης απευθυνόμενος προς τη Δέσποινα Βανδή έστειλε τα περαστικά του και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό ηθοποιό: «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czpf3cy3wtyh)

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Όπως έγινε γνωστό, ο δημοφιλής ηθοποιός, υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τη Δέσποινα Βανδή. Ένιωσε αδιαθεσία και ενημέρωσε τη σύντροφό του. Η τραγουδίστρια τον πήγε η ίδια στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czoa09bm15s9)

Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαρίστησε το κοινό για το ενδιαφέρον του κι ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!», έγραψε σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υγεία του
H ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υγεία του © Instagram

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο την Πέμπτη (8.03). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή ενώ η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ