TV & Media

Σεξιστικό σχόλιο Παπανώτα για την Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να τους μάθει όλους μόντελινγκ»

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας με την Νέα Δημοκρατία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παπανώτας: Σεξιστικό σχόλιο για την Νόνη Δούνια
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δημήτρης Παπανώτας: Σεξιστικό σχόλιο για την Νόνη Δούνια 

Με αρνητικό τρόπο αναφέρθηκε ο παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας στο ενδεχόμενο η Νόνη Δούνια να κατέλθει υποψήφια στις ευρωεκλογές.  

Αφορμή στάθηκε χθεσινό του σχόλιο στο οποίο αντέδρασε η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική εκπομπή.«Τα 50 τα αποφάσισε ο κύριος Παπανώτας; Τι σημαίνουν τα 50; Δεν το κατάλαβα. Λήγουμε στα 50 και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι άλλο ή να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας; Να αποκτήσουμε μία άλλη ιδιότητα;», είπε η Νόνη Δούνια εμφανώς ενοχλημένη. «Δεν με νοιάζει η ηλικία του. Με νοιάζει το ότι βγαίνει και κρίνει και βάζει ως πρώτη φράση το «στα 50 της θυμήθηκε»… Δικαίωμά της είναι και στα 50 και στα 60 και όποτε θέλει να κάνει ό,τι θέλει», τόνισε.

«Δεν με αφορούν οι απόψεις των άλλων για εμένα. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε και θα είμαι και σε όποιον αρέσει. Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να τους μάθει όλους μόντελινγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις. Δεν είναι μόνο η κ. Δούνια, ο άλλος π.χ. είναι αθλητής. Οι συγκεκριμένοι που στέλνουμε είναι;» απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ