TV & Media

O Μοs Def λέει ότι ο Drake κάνει μουσική για «shopping»

Ο Bey, πρώην Mos Def, εμφανίστηκε στο podcast μόδας «The Cutting Room Floor»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιασίν Μπέι (Μος Ντεφ): Σχόλιο για την μουσική του Drake
© EPA/VALENTIN FLAURAUD

Mos Def: Το σχόλιο για τον ράπερ Drake 

Ο Yasiin Bey γνωστός άλλοτε και ως Mos Def αποκαλέσε τη δουλειά του Drake «μουσική για shopping», υποστηρίζοντας ότι δεν είναι hip-hop.

Ο Bey εμφανίστηκε στο podcast μόδας «The Cutting Room Floor», όπου ένα απόσπασμα TikTok από τη συζήτησή του έγινε viral. Ο οικοδεσπότης και σχεδιαστής ρώτησε τον Bey αν πιστεύει ότι ο Drake είναι μουσικός της χιπ-χοπ, με τον ίδιο να αναστενάζει: «Γιατί μου το κάνεις αυτό;».

Ο ράπερ ανέπτυξε τις σκέψεις του, εξηγώντας: «Ο Drake είναι ποπ για μένα, με την έννοια ότι αν ήμουν στο Target στο Χιούστον και άκουγα ένα τραγούδι του... νιώθω ότι πολλά από τα κομμάτια του με κάνουν να ψωνίσω».


Ο Βey συνέχισε κάνοντας εκτιμήση ότι ο Drake δεν θα απασχολεί για καιρό ακόμα την μουσική βιομηχανία: «Τι θα συμβεί όταν αυτό το πράγμα καταρρεύσει; Τι θα συμβεί όταν οι κολώνες αρχίσουν να λυγίζουν;», 

Το NME στην κριτική δύο αστέρων που έκανε για το πρόσφατο άλμπουμ του Drake "For All The Dogs" ανέφερε: «Η έλλειψη ποιοτικού ελέγχου σε ένα άλμπουμ του Drake δεν είναι καινούργια είδηση. Οι τελευταίοι δίσκοι του Drizzy έχουν συχνά επικριθεί για το γεγονός ότι είναι γεμάτοι με filler ως ένας τρόπος να μεγιστοποιήσουν τα νούμερα streaming και να γεμίσουν το Top 100, και δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ».

O Mos Def ξεκίνησε την καριέρα του στο χιπ χοπ το 1994, συμμετέχοντας μαζί με τα αδέλφια του στο βραχύβιο ραπ γκρουπ Urban Thermo Dynamics (UTD) και σε άλμπουμ των Da Bush Babees και De La Soul. Το 1996, μαζί με τον φίλο του ράπερ Talib Kweli από το Μπρούκλιν σχημάτισαν τους Black Star, το πρώτο άλμπουμ των οποίων «Mos Def & Talib Kweli Are Black Star» περιείχε τα singles «Definition» και «Respiration».

Mos Def - Mathematics

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ