TV & Media

Γιάννης Στάνκογλου: «Πήγα από Αθήνα Θεσσαλονίκη και την έπιασα σε καφετέρια να με απατά»

Πώς ανακάλυψε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Στάνκογλου: «Πήγα από Αθήνα Θεσσαλονίκη και την έπιασα σε καφετέρια να με απατά»
Γιάννης Στάνκογλου © Screengrab- ANT1

Γιάννης Στάνκογλου: Η αποκάλυψη για προηγούμενη σχέση - Πώς ανακάλυψε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός, το διαζύγιό του ενώ αποκάλυψε πως «έπιασε» σύντροφό του να τον απατά.

«Ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός, ήταν γιατί κάθε φορά που έπαιζα ένα παιχνίδι έκανα αναμετάδοση με τη φωνή μου. Στον Περισσό που μεγάλωσα είχαμε μία αυλή. Έσκαβα, πότιζα και φύτευα. Κάπως έτσι προέκυψε η Γεωπονική. Ήθελα να γίνω κρουπιέρης, ταξιτζής και νταλικέρης, ό,τι είχε να κάνει με κόσμο. Ανέκαθεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Πρόσεχα τι θα φορέσω, είχα μακρύ μαλλί περιποιημένο. Ήμουν πιο ροκ “αλάνι”», ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε για τους εφηβικούς έρωτες στο σχολείο, αλλά και το διαζύγιό του:

«Έτρωγα για δυο χρόνια χυλόπιτα από μία συμμαθήτρια μου που της έκανα καψόνια. Βαρέθηκε κάποια στιγμή. Ζωγράφισα στο μπλοκ ζωγραφικής την κοπέλα που μου άρεσε κι εκείνη μου ζωγράφιζε την χυλόπιτα. Δεν μίλησα δημόσια για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα να με κρεμάσουν στα μανταλάκια και να το βλέπουν τα παιδιά μου».

«Είμαι πολύ κάλος μάγειρας. Μου αρέσει σαν τρελός να μαγειρεύω. Όταν μαγειρεύω σπίτι μου είναι σαν να μαγειρεύω για τον βασιλιά. Με την ψυχοθεραπεία χαλάρωσα το μέσα μου και δέχτηκα παραπάνω τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά προσαρμοστικός άνθρωπος και δεχόμουν πολλά περισσότερα από αυτά που έπρεπε. Τώρα έχω βάλει όρια. Με την ψυχοθεραπεία έμαθα να εκτιμώ περισσότερο τον εαυτό μου. Τα παιδιά μου, μου δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη, το focus μου είναι εκεί. Η νεότητα των παιδιών μου και το γεγονός ότι τα έχω κοντά μου, με αναζωογονεί. Όσο κουρασμένος και να είμαι, αν πάρω μία αγκαλιά τα παιδιά μου, περνάνε όλα», συμπλήρωσε αναφορικά με τα πράγματα που τον χαλαρώνουν

«Έχω ζητήσει να φύγω από γύρισμα, για να πάω να δω την πρώτη παράσταση της κόρης μου. Έχω μεγάλη τρέλα με τα παπούτσια. Είχα δει κάτι παπούτσια στην Βενετία που έκαναν 1.400 ευρώ και ήθελα απεγνωσμένα να τα πάρω. Έχω ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δω μία σχέση μου. Από Αθήνα πήγα Θεσσαλονίκη και την βρήκα με άλλον σε ραντεβού. Όταν έπιασα την κοπέλα μου να με άπατα στη Θεσσαλονίκη, κοιμόμουν έξω από τα τρένα σε sleeping bag» πρόσθεσε αναφορικά με τα «τρελά» πράγματα που έχει κάνει ενώ κατέληξε έπειτα από σχετική ερώτηση:

«Αν ήταν να κάνω τον γύρο του κόσμου σε 80 ήμερες θα επέλεγα να πάρω μαζί μου τον Τάσο Νούσια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με ακολουθήσει σε ταξίδι. Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Κάνω το survivor κάθε καλοκαίρι εκεί που πηγαίνω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ