TV & Media

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε πετυχημένη»

«Δεν ήταν εύκολο ένα "παιδί" της να την ξεπεράσει», είπε η ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άριελ Κωνσταντινίδη
Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε μία εξομολόγηση για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η σχέση και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο φόβος να κάνει και πάλι τηλεόραση

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και υποστήριξε ότι η «εθνική σταρ» δεν την ήθελε πετυχημένη. Μάλιστα, δήλωσε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη τις είχε «κόψει» προτάσεις για δουλειές στον χώρο της υποκριτικής. 

«Μετά από πολλά χρόνια έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη, τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω. Όσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στις επάλξεις και ήταν δημιουργική, δεν θα της ήταν εύκολο ένα "παιδί" της, να την ξεπεράσει. Είχα δεχτεί προτάσεις που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου τις "έκοψε". Μου έλεγε "θα φύγεις από έμενα;". Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν τη σύγκριση με την Αλίκη. Η Αλίκη συγκρινόταν σε όλα. Ήταν έτσι η προσωπικότητά της, ήταν πρωταθλήτρια, δεν ανεχόταν», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε:

««Οι περισσότεροι θαυμαστές της Αλίκης ήθελαν να την αγγίξουν. Τα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτά από πάρα πολύ μικρή ηλικία, ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ειδικά μετά την «Μαρία την άσχημη». Με έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κοιμόμουν μέσα στο μέτρο η σε ταξί, με ακουμπούσαν, δεν είχα προσωπικό χώρο. Ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση είναι επειδή τρομοκρατήθηκα από τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού». 

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θα ξαναέκανα έναν γάμο»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε και στο κομμάτι των σχέσεων, αλλά και του δύσκολου διαζυγίου με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών τους. «Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον χωρισμό μου έκανα σοβαρές σχέσεις, άλλα δεν είχαν να κάνουν με το κομμάτι της συμβίωσης και της οικογένειας. Τα παιδιά μου λειτούργησαν ως αιτία για να βρω την απόλυτη δύναμη για να μπω στον χωρισμό. Κινήθηκα νομικά για την ολοκλήρωση του διαζυγίου. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν αφορούσαν στα παιδιά. Θα ξανά έκανα έναν γάμο», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwd2gmtgaz09)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ