TV & Media

Pete Davidson: «Μέσω της κωμωδίας μπορείς να πας μπροστά μετά από μια τραγωδία»

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση οπότε ξέρω πώς είναι αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κωμικός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pete Davidson: «Μέσω της κωμωδίας μπορείς να πας μπροστά μετά από μια τραγωδία»
Pete Davidson: Οι δηλώσεις του κωμικού για τον πόλεμο © EPA/JUSTIN LANE

Pete Davidson: Οι δηλώσεις του για τον Μεσανατολικό Πόλεμο - «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση οπότε ξέρω πώς είναι αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κωμικός

Tο «Saturday Night Live» άνοιξε αυτή την εβδομάδα την πρεμιέρα της 49ης σεζόν χωρίς σκετς, αλλά με τον οικοδεσπότη Pete Davidson να συζητά «τις φρικτές εικόνες και ιστορίες από το Ισραήλ και τη Γάζα».

«Και ξέρω τι σκέφτεστε, ποιος είναι καλύτερος για να το σχολιάσει από τον Πιτ Ντέιβιντσον; Λοιπόν, από πολλές απόψεις, είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω γι' αυτό, επειδή όταν ήμουν επτά ετών, ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση. Οπότε ξέρω κάτι για το πώς είναι αυτό».

«Είδα τόσες πολλές τρομερές εικόνες αυτή την εβδομάδα. Παιδιά που υποφέρουν, ισραηλινά παιδιά και παλαιστινιακά παιδιά. Και με πήγε πίσω σε ένα πραγματικά φρικτό, φρικτό μέρος. Σε κανέναν στον κόσμο δεν αξίζει να υποφέρει έτσι, ειδικά σε παιδιά».

«Ξεπέρασα τον θάνατο του πατέρα μου χάρη στη κωμωδία και ένα Stand Up του Eddie Murphy»

«Αφού πέθανε ο πατέρας μου, η μητέρα μου προσπάθησε σχεδόν τα πάντα για να μου φτιάξει το κέφι. Θυμάμαι μια μέρα όταν ήμουν οκτώ ετών. Μου πήρε κάτι που νόμιζε ότι ήταν μια ταινία της Disney. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν το stand up special του Eddie Murphy 'Delirious'. Και το παίζαμε στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το σπίτι. Και όταν άκουσε τα πράγματα που έλεγε ο Eddie Murphy, προσπάθησε να μου το πάρει. Αλλά μετά παρατήρησε κάτι. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, γελούσα ξανά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και ποτέ δεν θα το καταλάβω. Αλλά μερικές φορές η κωμωδία είναι πραγματικά ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός μέσα από την τραγωδία».

«Ξέρετε, η καρδιά μου είναι με όλους όσων οι ζωές καταστράφηκαν αυτή την εβδομάδα. Αλλά απόψε, θα κάνω αυτό που έκανα πάντα μπροστά στην τραγωδία, και αυτό είναι να προσπαθήσω να είμαι αστείος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ