TV & Media

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της σε συναυλία (βίντεο)

Η τρυφερή κίνηση πάνω στη σκηνή

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης
Έγκυος η Κατερίνη Στικούδη - Γονείς για δεύτερη φορά με τον Βαγγέλη Σερίφη σε λίγους μήνες © NDP PHOTO

Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος για δεύτερη φορά - Η ανακοίνωση στη σκηνή συναυλίας στη Μάλτα

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε με έναν τρυφερό τρόπο ότι είναι έγκυος ξανά και ότι σε λιγότερο από πέντε μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο της παιδί. Η τραγουδίστρια επέλεξε να αποκαλύψει το ευτυχές γεγονός πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Μάλτα. 

Η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε μαζί με συναδέλφους της τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera στο Europride 2023 στη Μάλτα και μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, απευθύνθηκε στο κοινό και αποκάλυψε ότι έχει έναν ακόμη λόγο για τον οποίο επιθυμεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο, και αυτός δεν είναι άλλος από το δεύτερο παιδί της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το απόσπασμα με τη γλυκιά ανακοίνωση στο Instagram. 

Όπως δείτε, μετά από μία μικρή διακοπή, χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά της και αποκαλύπτει σε 80.000 θεατές ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Φυσικά, εισπράττει το πιο θερμό χειροκρότημα. 

Κατερίνα Στικούδη: Ο γιος της Βύρωνας θα γίνει δύο ετών

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, έχουν αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι, τον μικρό Βύρωνα που σε λίγο θα γίνει δύο ετών. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη είχε εξομολογηθεί: «Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητες με το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ