TV & Media

Μουτσινάς για το τέλος της εκπομπής του: «Αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο»

«Κάνατε ένα παιδικό μου όνειρο, πραγματικότητα»

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Μουτσινάς
© NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Νίκος Μουτσινάς: Η ανάρτηση του παρουσιαστή για το «αντίο» στο «Καλό Μεσημέρακι»

Ο Νίκος Μουτσινάς με ανάρτησή του στο Instagram μιλά για το τέλος της εκπομπής του «Καλό Μεσημέρακι» στον ΣΚΑΪ και δηλώνει ότι «εάν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο». 

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε το «ευχαριστώ» του στους συνεργάτες του, αλλά και σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στα πέντε τόσο ξεχωριστά χρόνια, όπου το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. «Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς. Και όπως το σκεφτόμουν, συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω... Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγική, μια συνθήκη που τη βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού... Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του, ένα πάρτυ καθημερινό... Συνέβη...», γράφει ο Νίκος Μουτσινάς και συνεχίζει: 

«Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια... Οι κύκλοι κλείνουν…δεν λέω και κάτι καινούργιο, αλλά αυτός ο κύκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πίστα εξέλιξης. Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου. Ήμασταν από την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξέρει ήθελε το ίδιο... Να κάνει πλάκα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας, που ακούσατε τις ιδέες μου, που κάνατε τα αδύνατα δυνατά να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα, που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη.. Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, νιώθω σαν να έχω αφήσει ένα κομμάτι μου πίσω τώρα που τέλειωσε αυτή η εκπομπή, αλλά το ξέρω καλά, ότι αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σου… Ευγνώμων και ευτυχισμένος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία.. Όσο για όλους εσάς που μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια, το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε, κάνατε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα..το δικό μου όνειρο. Η εργασία μπορεί να είναι χαρά και δημιουργία.. Ανταποδίδω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς. 

«Νιώθω πλήρης από την τηλεόραση»: Ο Νίκος Μουτσινάς είπε «αντίο» στον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (30.6) την τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» είπε το δικό του «αντίο» στους τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής έχει εκφράσει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- την επιθυμία του να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. 

«Πάλι τα ίδια θα πω. Πόσα κάναμε τόσα χρόνια; Κάναμε τόσα πολλά και τα είδατε εύχομαι… Κάπως ήταν όντως σαν ριάλιτι. Εμείς κάναμε αυτά που μας έκανε εμάς να περνάμε καλά και κάπως συντονιζόταν καλά, περνάγατε κι εσείς καλά κι έπαιρνε αέρα ο κ…λος μας. Και κάναμε και περισσότερα… Και περισσότερα… Εγώ νιώθω πλήρης από την τηλεόραση. Δεν σημαίνει κάτι» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία εκπομπή αμέσως μετά την προβολή βίντεο με στιγμές από τα πέντε χρόνια του τηλεοπτικού προγράμματος. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctq3kbc1mh21)

Νίκος Μουτσινάς - Το «αντίο» στο «Καλό Μεσημεράκι»

«Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι μου. Καταλαβαίνεις τελειώνουμε σήμερα και γίνονται κάποια flashback. Νομίζω ότι αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο είναι ότι αυτή η εκπομπή ξεκίνησε με μοναδικό σκοπό να σε κάνει να γελάσεις, και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την εκπομπή γιατί δημιουργούνταν συνθήκες μέσα από τις ανάγκες μας», είπε λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή και συμπλήρωσε:

«Κι ενώ φαινόταν ότι έχουμε πάρει ωραία ναρκωτικά, γιατί έξω στην Αθήνα καιγόταν ο κόσμος, ήταν στιγμές που πατιόταν ένα κουμπί στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε εμένα που λέγαμε ότι δεν γίνεται να μην πούμε κάτι. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω, θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η εκπομπή να είναι ένα όνειρο ζωής αλλά η φαντασία μου δεν έφτανε ως εκεί».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctq4d8jhma7t)

Νίκος Μουτσινάς - Τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο «Καλό Μεσημεράκι»

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» κατέγραψε την Παρασκευή (30.6) ποσοστό 14,2% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε και το 15,7% λίγο πριν το τέλος. Στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 20,2%, ενώ το υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε στις 16:15 με 16:30 και ήταν 23,4%. 

Νίκος Μουτσινάς - Η ανάρτηση της Ματίνας Νικολάου

Με μία ανάρτηση στο Instagram η τηλεοπτική Βάνια, Ματίνα Νικολάου, θέλησε να εκφράσει το «ευχαριστώ» της στον Νίκο Μουτσινά για τα χρόνια που πορεύτηκαν στη μικρή οθόνη μαζί. 

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! Νίκο μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!!!», έγραψε η Ματίνα Νικολάου στο Instagram. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ