TV & Media

Τάκης Ζαχαράτος: Για 1,5 μήνα ζούσα με τόνο και μια ντομάτα

«Δεν ήξερα τι είμαι» δήλωσε ο δημοφιλής performer

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τάκης Ζαχαράτος
Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΤΟ © SCREEN SHOT

Τάκης Ζαχαράτος: Για 1,5 μήνα ζούσα με τόνο και μια ντομάτα - Οι οικονομικές δυσκολίες του 

Για την καλλιτεχνική του ταυτότητα, την οικονομική δυσκολία που πέρασε και την πιο περίεργη επαγγελματική του πρόταση μίλησε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην δυσκολία του να ανακαλύψει την καλλιτεχνική του ταυτότητα: «Δεν άκουγα καθόλου εμένα, ήθελα να μάθω τον εαυτό μου από τους έξω και ερχόταν όλη αυτή η αρνητική πληροφορία και είπα “δεν κάνω για αυτή τη δουλειά, είμαι ένα πλάσμα που δεν είμαι καλά και ζητάω πράγματα που δεν γίνονται”. Δεν ήξερα τι είμαι, ήρθα από μία πόλη μέσα στην αρένα».

«Σκεφτόμουν ”Τι θα κάνω;”, ”Τι είμαι;”. Τραγουδιστής δεν ήμουν, ηθοποιός δεν ήμουν, μίμος ψιλοήμουν, ήμουν drag queen; ήμουν τραβεστί; Απορούσα και εγώ, απορούσε και ο κόσμος. Το ερωτηματικό αυτό υπήρχε χρόνια και εγώ έπρεπε να το λύσω, να τρέξω και να μάθω», πρόσθεσε.
 
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει μια μεγάλη οικονομική δυσκολία δηλώνοντας: «Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα ψιλά. Με παίρνει ένας επιχειρηματίας. Είχα πει πολλά όχι και είχα και αυτό που έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά. Είχαν τελειώσει τα λεφτά. Κάποια στιγμή πάω στον τύπο, αυτός είχε ξενυχτάδικο. Μου δίνει μια επιταγή που ήταν γενναία για τότε. Πάω σπίτι μου και σκέφτηκα ”τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα”. Την επόμενη μέρα επέστρεψα την επιταγή. Πήρα τα ψιλά από την σακούλα και επί ένα μήνα έπαιρνα ένα τόννο και μια ντομάτα μικρή».

Για την πιο σουρεάλ επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε δήλωσε: «Όταν έκανα την Αλίκη με πήραν από μια εταιρεία παραγωγής και ήθελαν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου είπαν ”θα θέλαμε να κάνουμε μια ταινία για την Αλίκη”. Μου λεγάνε, μου λέγανε και συνειδητοποιώ ότι είναι μια ερωτική ταινία όπου θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες σκηνές. Σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα ”ναι” ή αν και αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ