TV & Media

Το φιλί του Αλμπάνη στον Ιωαννίδη: «Φιλάς ωραία - Μου το έχει πει και ο Στάνκογλου» (βίντεο)

«Δεν έχω κάποια ατζέντα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Αντίνοος Αλμπάνης δίνει φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη
O Αντίνοος Αλμπάνης δίνει φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη © YouTube/Mega ΤV

Αντίνοος Αλμπάνης και Θεοχάρης Ιωαννίδης - Το φιλί στην εκπομπή «Night out»

O Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε ένα φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night out». Το φιλί έχει γίνει viral στα social media.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Αντίνοος Αλμπάνης σηκώθηκε από τη θέση του και τον φίλησε, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» αναρωτήθηκε πριν δώσει το φιλί στον Ιωαννίδη. «Φιλάς πάρα πολύ ωραία» σχολίασε ο παρουσιαστής του «Night out».

«Μου το έχει πει και ο Στάνκογλου στο “Τανγκό των Χριστουγέννων”. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά», η απάντηση που έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp2diesbed15)

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν έχω κάποια ατζέντα»

Νωρίτερα, ο Αντίνος Αλμπάνης ρωτήθηκε εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, καθώς δεν σταματά να λέει ανοιχτά τη γνώμη του και αυτό που σκέφτεται.

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό και ανθρώπινο. Δεν έχω κάποια ατζέντα, ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω να κάνω αυτήν τη δουλειά» είπε.

Αναφερόμενος στο Maestro και το φιλί των δύο πρωταγωνιστών σημείωσε: «Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια;» ρώτησε πριν σηκωθεί από τη θέση του και ακολουθήσει το φιλί με τον Πέτρο Ιωαννίδη.

Η αμηχανία του Αλμπάνη στο φλερτ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο «Night out», ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε ότι δεν φλερτάρει πολύ.

«Ψιλοντρέπομαι και δεν ξέρω αν με φλερτάρουν γιατί, πια, λόγω της δουλειάς μπορεί να με κοιτάνε επειδή λένε “πού τον ξέρω”, ή με κοιτάνε γιατί με φλερτάρουν; Είμαι λίγο αμήχανος» εξήγησε.

Παράλληλα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει βιώσει και ο ίδιος αυτό που αισθάνεται ο «Μιχάλης» στο Maetro: έναν έρωτα στον οποίο νοιώθεις εγκλωβισμένος και δεν μπορείς να ξεφύγεις.

«Ήταν μεγάλο δράμα. Ακόμα και σήμερα με τον ψυχίατρό μου προσπαθούμε να το σκαλίσουμε και να το βγάλουμε, να φύγει από τη μέση. Για να το συζητάω μέχρι σήμερα με τον θεραπευτή μου, μάλλον δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει, το γιατί ενεπλάκην εγώ σε αυτόν τον έρωτα και ταλαιπώρησα τόσο τον εαυτό μου δεν έχω ξεπεράσει. Τους δικούς μου μηχανισμούς προσπαθώ να βρω και να καταστρέψω» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στη σκηνή του «Night out».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ