TV + Series

«Maestro»: Το φιλί Σπύρου και Αντώνη που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά στερεότυπα (βίντεο)

Ύμνοι για Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο και συντελεστές της σειράς στο Twitter

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Maestro»: Φιλί μεταξύ Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου προβλήθηκε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με το Twitter να υποκλίνεται στους συντελεστές της.
«Maestro»: Σπύρος και Αντώνης ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη © screen shot

«Maestro»: Φιλί μεταξύ Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου προβλήθηκε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με το Twitter να υποκλίνεται στους συντελεστές της.

Με ανυπομονησία περίμενε το τηλεοπτικό κοινό το νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro».

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, το ενδιαφέρον των θεατών μονοπώλησε η ερωτική σκηνή μεταξύ δύο εκ των πρωταγωνιστών.

Πιο συγκεκριμένα, Σπύρος και Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, φαίνεται να ζουν έναν έντονο έρωτα. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και στο σημείο εκείνο αντάλλαξαν φιλί.

Η σκηνή ξύπνησε μνήμες από το «Κλείσε τα μάτια», καθώς 19 χρόνια μετά από εκείνη τη σειρά, προβλήθηκε γκέι φιλί στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το κοινό επικρότησε τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την τόλμη του να περνά προοδευτικά μηνύματα στη συχνά συντηρητική σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε πρόσφατα για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος το «Maestro», ενώ σχολίασε την είδηση ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς και την εντάσσει στην πλατφόρμα του.

Όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια.

Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σίριαλ».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την επιτυχία που σημειώνει η σειρά αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος.

Η σελίδα του Netflix στην Ελλάδα έκανε την πρώτη σχετική ανάρτηση δημοσιεύοντας μία... αγγελία που αναφέρεται στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«ΝETFLIX ΕΛΛΑΣ. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix» έγραφε η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ