TV & Media

Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή ήταν τέλεια, αλλά δεν είχαμε σαμπάνια»

Τι άλλο είπε για την περίοδο της κράτησης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Γαβαλάς
© NDP / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Λάκης Γαβαλάς: Οι δηλώσεις για τα Χριστούγεννα στη φυλακή και όσα του έλειψαν

Ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει ποτέ και περιέγραψε τις γιορτές που πέρασε στη φυλακή

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι όλα, εκτός από αυτά που πέρασα στη φυλακή. Όχι ότι πέρασα δύσκολα στη φυλακή. Περάσαμε τέλεια κι είχαμε μουσική, αλλά δεν μπορούσαμε να ουρλιάξουμε, να χειροκροτήσουμε πολύ δυνατά και να πιούμε ένα ποτό και μια σαμπάνια για το καλό των εορτών», είπε ο σχεδιαστής που είχε βρεθεί στη φυλακή για οικονομικά εγκλήματα. 

«Η πιο δύσκολη είναι η αλλαγή φίλου και όχι του χρόνου», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς, σχολιάζοντας ότι «κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις φίλο γιατί βαριέσαι να έχεις τον ίδιο συνέχεια». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp1cq6com1q9)

Λάκης Γαβαλάς: Το σχόλιο για τη Μαντόνα που δεν έμεινε ασχολίαστο

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε πριν από λίγες ημέρες στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στη Μαντόνα και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στα οπίσθιά της.

«Η Μαντόνα είναι κοντή, έχει μεγάλο κ…ο, γιατί τον έβαλε πρόσφατα και τον μοστράρει ανά πάσα στιγμή. Αυτή τη γυναίκα, όταν τη δεις και στα βίντεο, αισθάνεται ότι είναι ένα κορίτσι, λόγω του ότι έβαλε όλο αυτό το πράγμα. Όμως, η καταγραφή της ηλικίας, της πορείας και όλα, δείχνει μια γυναίκα 65 χρονών κι έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp0hb75o7175)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ