TV & Media

GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει - Μόνο για κορίτσια ο πέμπτος κύκλος

Η επίσημη ανακοίνωση για το GNTM 5

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στα παρασκήνια του GNTM με τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα
Βίκυ Καγιά © Instagram / vickykaya

GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο διαγωνισμό μόδας - Οι αλλαγές στον νέο κύκλο και η επίσημη ανακοίνωση.

Το GNTM θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Φθινόπωρο για 5η σεζόν και η Βίκυ Καγιά θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι του διαγωνισμού μόδας του Star μετά από έναν χρόνο απουσίας. 

Ήδη οι ιθύνοντες του GNTM απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής μόνο σε κορίτσια από 18 έως και 88 ετών. Μετά από δύο σεζόν, το GNTM επιστρέφει χωρίς την παρουσία ανδρών στον διαγωνισμό, αλλά και χωρίς όριο ηλικίας για τις συμμετέχουσες. 

Ήδη από την αρχή του μήνα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ για το GNTM 5. 

GNTM 5 GIRLS ONLY: ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

GNTM - Βίκυ Καγιά: Η επίσημη ανακοίνωση του Star

«Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις. Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το Star. 

«Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πέρυσι η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το Dancing with the Stars, μαζί με τον Λάμπρο Φισφή. Στην καρέκλα της στο GNTM κάθισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι η επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο διαγωνισμό μόδας θα ήταν θέμα χρόνου. 

 

 

 

GNTM 5 - Βίκυ Καγιά: Γιατί είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μόδας

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση είχε αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να μη συνεχίσει στο GNTM. «Υπήρξε η πρόταση για το “Dancing with the Stars” και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge», δήλωσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ