TV & Media

GNTM 5: Αλλάζουν όλα - Ποιο είναι το μόνο πρόσωπο που παραμένει

Μόνο με κορίτσια ο πέμπτος κύκλος του GNTM

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GNTM: Οι κριτές του 4ου κύκλου του διαγωνισμού μόδας
GNTM: Οι κριτές του 4ου κύκλου © Instagram / gntmgr

GNTM 5: Δηλώσεις από τη Βίκυ Καγιά για τις αλλαγές στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων - Ποιο πρόσωπο παραμένει

Αλλάζουν όλα στο GNTM 5. Όχι μόνο η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει στον νέο, πέμπτο κύκλο τού διαγωνισμού μοντέλων, αλλά και τα πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στην κριτική επιτροπή, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, και ο Άγγελος Μπράτης, δεν θα είναι στο πόστο τους. Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, μόνο ένα πρόσωπο θα παραμείνει στο GNTM. 

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Καράβα, που στον τελευταίο κύκλο του GNTM είχε τον ρόλο του coach των μοντέλων. 

 

 

GNTM 5: Όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για τις αλλαγές 

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο στοίχημα αυτή η ολική επαναφορά. Θα είναι μόνο κορίτσια από 18-88», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στο Mega, λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star για την επιστροφή της στον διαγωνισμό μοντέλων. 

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει από αυτούς που ξέρετε. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι όλοι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν» είπε η Βίκυ Καγιά.

Επιστρέφει στο GNTM η Βίκυ Καγιά - 19/4/22

GNTM 5: Τι είπε για την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η πρώην κριτής του διαγωνισμού μοντέλων, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο GNTM. «Η σκέψη μου ήταν από την αρχή θετική, το είδα πολύ θερμά. Γενικά, τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω. Είχα και τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύομαι και καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα κι είπαμε πως είναι κάτι, που πρέπει να γίνει τη σωστή στιγμή. Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010, μου ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση, να τα μαζέψω όλα και να φύγω. Δεν το έκανα τελικά, μάζεψα λίγα», είπε χαρακτηριστικά.

H πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε και στη σύγκριση που γίνεται με τη Βίκυ Καγιά. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε ότι για την ίδια είναι πολύ σημαντικό, καθώς στο ξεκίνημά της τη συγκρίνουν με έναν άνθρωπο, που έχει χρόνια καριέρας στην πλάτη του. «Είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα, και το να σε συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό και έχει μια ταυτότητα, είναι πολύ σημαντικό. Οποιοσδήποτε, θα χαιρόταν, αν υπήρχε σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο, με περισσότερη εμπειρία. Τελικά, ήταν ευχάριστο όλο αυτό», ανέφερε.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά | Ποιος είναι πρωινιάτικα; 19/4/22|OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ