TV & Media

MasterChef: Ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας και οι υποψήφιοι

Εβδομάδα ελληνικής κουζίνας ξεκίνησε στο ριάλιτι μαγειρικής

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του MasterChef 6
Οι παίκτες του MasterChef 6 © YouTube

MasterChef: Η επιστροφή του Χριστόφορου, ο νικητής του MysteryBox και της κάρτας ασυλίας - Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με θέμα την ελληνική κουζίνα ξεκίνησε η εβδομάδα του MasterChef 6, με τους παίκτες να δοκιμάζονται σε παραλλαγές των ελληνικών πιάτων τόσο στο mystery box όσο και στο τεστ δημιουργικότητας.

MasterChef: Η επιστροφή του Χριστόφορου και το Mystery Box της καλεσμένης

Προτού ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στην επιστροφή ενός παίκτη, η οποία κατέστη αναγκαία μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας.

 

MasterChef 2022 | Η επιστροφή του Χριστόφορου και οι αλλαγές..

 

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Χριστόφορος, ο οποίος αφού πέρασε τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα επέστρεψε στο ριάλιτι μαγειρικής συνοδευόμενος από χειροκροτήματα αφού πρόκειται για έναν εκ των πιο φιλικών παικτών φέτος.

Στο Mystery Box που ακολούθησε, τα υλικά που δόθηκαν στους παίκτες είχαν επιλεχθεί από την καλεσμένη του επεισοδίου, Γιώτα Κουφαδάκη.

 

MasterChef 2022 | Mystery Box με άρωμα...Ελλάδας!

 

Μετά από μία ώρα συνεχούς μαγειρικής, οι κριτές θέλησαν να δουν τις δημιουργίες των Καλλιόπη, Γρηγόρη, Βασίλη, Νικήτα και Σταύρου με τελικό νικητή της δοκιμασίας τον Νικήτα.

 

MasterChef 2022 | Aυτό είναι το πιάτο που εντυπωσίασε

 

MasterChef: Τα πρωτότυπα γεμιστά, η κάρτα ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Νικήτας ως ένα από τα πλεονεκτήματά του κλήθηκε να επιλέξει για τους συμπαίκτες του τα υλικά που θα συνδυάσουν για να φτιάξουν γεμιστά.

Κολοκύθια, κρεμμύδια, ντομάτες, κανελόνια, μελιτζάνες με μύδια, λουκάνικα, μοσχαρίσια ουρά, συκωτάκια πτηνών, πεσκανδρίτσα, ήταν τα διαθέσιμα υλικά με τον Νικήτα να... χαντακώνει αρκετούς από τους παίκτες αφού μπορούσε να τους δώσει 40 αντί για 60 λεπτά μαγειρικής.

Την καλύτερη προσπάθεια εν τέλει πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπόλλος ενώ τα τρία πιο αδύναμα πιάτα ανήκαν στον Γρηγόρη, τον Χριστόφορο και την Αναστασία.

 

MasterChef 2022 | Ποιος παίκτης κέρδισε την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας;

 

MasterChef 2022 | Οι τρείς πιο αδύναμες προσπάθειες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ