TV & Media

MasterChef: Ποια ομάδα νίκησε - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Ποιος πήρε την ασυλία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μπλε ομάδα του φετινού MasterChef
Η μπλε ομάδα του φετινού MasterChef © YouTube

MasterChef: Οι κόκκινοι χάρη στην πορτοκαλόπιτα με το απόλυτο «10» κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία - Ποιος πήρε την ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Με εκπλήξεις κύλησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef μετά την ομαδική δοκιμασία της ελληνικής παραδοσιακής εβδομάδας.

Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα με την πορτοκαλόπιτα να αναδεικνύεται το καλύτερο πιάτο τους αλλά και όλης της ομαδικής συγκεντρώνοντας 70 βαθμούς, εκ των οποίων οι 40 (τέσσερα 10άρια) από τη μοντέρνα εκδοχή του γλυκού.

 

MasterChef 2022 | Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε

 

 

MasterChef: Ίντριγκα και απειλές στους μπλε

Η ήττα έφερε ένταση στους μπλε, με τον αρχηγό Δημήτρη να δέχεται τα πυρά λόγω της συμπεριφοράς του αλλά και του γεγονότος ότι κράτησε για τον εαυτό του την ασυλία παρά το ότι είχε δεσμευτεί να την δώσει σε άλλο παίκτη σε περίπτωση ήττας.

Στη συνέχεια, υπέδειξε και τον Πέτρο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση λόγω της χαμηλής βαθμολογίας που απέσπασε το πιάτο του.

 

MasterChef 2022 | Η ασυλία, ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση & οι απειλές

 

Ως προς την ασυλία, οι υπόλοιποι παίκτες πλην του Βασίλη (κάτοχος της κάρτας ασυλίας) διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία γευσιγνωσίας κεφτέδων με τους Βασιλική και Χριστόφορο να αναγνωρίζουν 10 είδη και να προκρίνονται στην τελική φάση, από την οποία βγήκε νικήτρια η Βασιλική.

 

MasterChef 2022 | Χριστόφορος Vs Ελισάβετ! Ποιος πήρε τη λευκή ποδιά;

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ