TV & Media

Δέσποινα Βανδή - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη

Τι γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δέσποινα Βανδή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη
Δέσποινα Βανδή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη © EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Η Δέσποινα Βανδή, μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, επιλέγοντας μια φράση όλο νόημα.

Ανάρτηση στο Instagram έκανε η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα στη λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει την ανάρτησή της. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν μετά από 18 χρόνια.

Στη φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή κάθεται σε έναν καναπέ, έχει κλειστά τα μάτια και τα χέρια υψωμένα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας υπάρχει η φράση «Μόνο θετική ενέργεια» (Good vibes only).

Αυτήν την περίοδο η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Κύπρο όπου και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η φωτογραφία στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, είναι λίγο πριν ανέβει στην πίστα για να τραγουδήσει.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης - Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Την ανακοίνωση ότι χωρίζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας με μια λιτή ανακοίνωση:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ