TV & Media

25 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Το μήνυμα του γιου της

«Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και τη σκέψη μας»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα 25 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του.

Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, θέλησε με μία ανάρτησή του στο Instagram να γράψει λίγες γραμμές για τη μητέρα του. 

«Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για τη ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη σελίδα που έχει δημιουργήσει και είναι αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το "φευγιό" σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και τη σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για τη ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων. Το έργο σου φτιαγμένο από τη δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ», έγραψε στο Instagram ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ