TV & Media

Μανώλης - «Καλύτερά μας Χρόνια»: Τι θα κάνει στη Eurovision 2021

Ο ρόλος - έκπληξη για τον μπόμπιρα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδά το «Last Dance» - Ένθετη ο Μανώλης Γκίνης από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» που θα ανακοινώσει το «12άρι» την ημέρα του τελικού
Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδά το «Last Dance» - Ένθετη ο Μανώλης Γκίνης από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» που θα ανακοινώσει το «12άρι» την ημέρα του τελικού © YouTube/ΕΡΤ

Στη Eurovision 2021, στον τελικό, ο Μανώλης Γκίνης από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» θα δώσει το «12άρι» της Ελλάδας.

Ο Μανώλης Γκίνης, ο 10χρονος που έχει ξεχωρίσει στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» θα έχει έναν ρόλο - έκπληξη στη Eurovision 2021.

Το Σάββατο 22 Μαΐου είναι ο τελικός της Eurovision 2021. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance».

Η 18χρονη Στεφανία είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια εφέτος στη διοργάνωση, που πραγματοποιείται στην πόλη Ρότερνταμ στην Ολλανδία με θεατές και περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Όταν έρθει η στιγμή για τις βαθμολογίες, ο Μανώλης Γκίνης θα είναι αυτός που θα ανακοινώσει το «12άρι» στον τελικό για λογαριασμό της Ελλάδας.

Ο βενιαμίν της «οικογένειας Αντωνοπούλου» στην τηλεοπτική σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» θα ανακοινώσει σε ποια χώρα η Ελλάδα δίνει την υψηλότερη βαθμολογία. Ο Μανώλης Γκίνης θα γίνει έτσι ο νεότερος σε ηλικία που ανακοινώνει βαθμολογία στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού.

«Τα Καλύτερά μας Χρόνια»: Μανώλης Γκίνης, ο βενιαμίν της οικογένειας «Αντωνοπούλου»
«Τα Καλύτερά μας Χρόνια»: Μανώλης Γκίνης, ο βενιαμίν της οικογένειας «Αντωνοπούλου» © ΕΡΤ

Όταν ο Μανώλης από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» συνάντησε τη Στεφανία

Η Στεφανία και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» πρόσφατα στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 

Οι ηθοποιοί από τις τέσσερις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της κρατικής τηλεόρασης βρέθηκαν στο «Μουσικό Κουτί». Ανάμεσά τους η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Μανώλης Γκίνης.

Η Στεφανία τραγούδησε a capella το Last Dance και...σάρωσε | 04/05/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ