TV & Media

Υρώ Μανέ: Ποια είναι η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σαντιό Μανέ

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει περήφανη για την κόρη της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Υρώ Μανέ και ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ
Η ηθοποιός Υρώ Μανέ και ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ © YouTube | EPA

Η Υρώ Μανέ μίλησε για την κόρη της, Φαίδρα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Αποκαλυπτική ήταν η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2night Show».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, Φαίδρα, την καριέρα της και τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στη «σχέση» που έχει με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ.

Όπως είπε, είναι πολύ περήφανη για την κόρη της, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά. «Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη "γιαγιά". Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη» τόνισε η Υρώ Μανέ.

Και πρόσθεσε: «Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα ότι θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα τέσσερά της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το Δημοτικό, είχα την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα».

Για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τόνισε: «Δεν είναι ωραίο έναν ηθοποιό να τον γνωρίζεις μόνο από έναν τομέα. Είναι μονοδιάστατο. Έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη αν τον δεις παντού. Κινηματογράφο έκανα μόνο μια φορά όταν ξεκίναγα. Οι άνθρωποι του σινεμά έχουν τη μυθολογία ότι όποιοι έχουν κάνει τηλεόραση είναι διαφορετικοί. Έχουν διαχωριστικές γραμμές. Θεωρούν ότι αυτός είναι λίγο "καμένος". Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, σαν να βλέπεις μια τηλεοπτική εικόνα στο σινεμά και η άλλη μια ακραία εικόνα που ο θεατής δεν την καταλαβαίνει».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εκτίμησε: «Έχει επέλθει η περίοδος εσωστρέφειας στον κόσμο και στον καλλιτεχνικό, νομίζω ότι θα ανοίξει η συνθήκη με την καραντίνα και θα πάμε πολύ καλύτερα. Θα βγουν πολύ ωραία πράγματα στην πορεία».

 

Γεννημένη το 1961 στη Χίο, η Υρώ Μανέ σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Η Υρώ Μανέ έγινε γνωστή τηλεοπτικά από τον ρόλο της στην κωμική τηλεοπτική σειρά «Το Δις Εξαμαρτείν». Η φήμη της απογειώθηκε όταν έπαιξε τη «Φλώρα» στα «Εγκλήματα». Το 2012 εξελέγη πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), όπου και παρέμεινε μέχρι το 2014. Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη τηλεοπτική σειρά «Η Φαμίλια».

Υρώ Μανέ: Τι σχέση έχει με τον ποδοσφαιριστή Σάντιο Μανέ της Λίβερπουλ

Σε ερώτηση για τον Σαντιό Μανέ, τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, και το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσά τους ή να πρόκειται απλά για μια συνωνυμία, η Υρώ Μανέ αποκάλυψε:

«Τον ξέρω, πώς δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media. To επίθετο μου έχει καταγωγή από τη Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από τη Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

Ο 29χρονος Σαντιό Μανέ είναι Σενεγαλεζος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος μέσος. Είναι διεθνής με «τα λιοντάρια της Τερανγκά».

THE 2NIGHT SHOW - Υρώ Μανέ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ