TV & Media

Ντέβιντ Μπέκαμ: Ξαναγέμισε μαλλιά (εικόνες)

Ως εκ θαύματος η κόμη έγινε πλούσια σε λίγες ημέρες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ντέιβιντ Μπέκαμ © EPA/SRDJAN SUKI

Μέσα σε λίγες ημέρες πύκνωσαν τα μαλλιά του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι αναρτήσεις του 45χρονου στο Instagram απάντηση στις φήμες ότι χάνει τα μαλλιά του.

«Πύκνωσαν ως εκ θαύματος τα μαλλιά του Ντέιβιντ Μπέκαμ», γράφει η Daily Mail δημοσιεύοντας νέα φωτογραφία του Βρετανού πρώην σταρ του ποδοσφαίρου που φρόντισε ο ίδιος να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram. Η ανάρτηση του Μπεκς είναι προφανώς η απάντηση στα φωτογραφικά ντοκουμέντα της προηγούμενης εβδομάδας που εμφάνιζαν τον 45χρονο με πολύ αραιά τα μαλλιά της κεφαλής του.

beckham-1.jpg


Από τη βόλτα για ψώνια στο Cotswolds το Σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα η κόμη του Μπέκαμ ξαναέγινε πλούσια. Η οικογένεια Μπέκαμ βρίσκεται σε απομόνωση στο εξοχικό τους λόγω της πανδημίας.

Daphne Lawrence - Lonely (Visualizer)


Πριν από δύο χρόνια οι φήμες ήθελαν τον Μπέκαμ να έχει υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών. Φήμες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Το αγαπημένο παιδί του αγγλικού ποδοσφαίρου πάντα ήταν τολμηρό με το look του. Έχει πειραματιστεί πολλές φορές, έχει σίγουρα ταλαιπωρήσει τα μαλλιά του. Παλιότερα είχε πει πως θα ξυρίσει τα μαλλιά του όταν θα εμφανίσει σημάδια φαλάκρας. Τι περιμένει;

becks-2.jpg
Ντέιβιντ Μπέκαμ © EPA-PHOTO/EPA/JON HRUSA

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ντέιβιντ Μπέκαμ © EPA/NEIL HALL

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ