TV & Media

Κορωνοϊός: Κούτσερ και Κούνις λανσάρουν το «Κρασί της Καραντίνας»

Για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κούτσερ-Κούνις: Το Κρασί της Καραντίνας
Κούτσερ-Κούνις: Το Κρασί της Καραντίνας ©EPA/Tibor Illyes

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις κυκλοφόρησαν το δικό τους κρασί - Τα έσοδα θα πάνε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις βρήκαν τον καλύτερο τρόπο να συνδυάσουν την αγάπη τους για το κρασί και την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισαν να λανσάρει το δικό του κρασί προσαρμοσμένο στις συνθήκες των ημερών. Έτσι, Κούτσερ και Κούνις έβγαλαν το Quarantine Wine, το «Κρασί Καραντίνας».

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, για τη στήριξη όσων υποφέρουν ή προσπαθούν να καταπολεμήσουν την πανδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Όπως δηλώνει το ζευγάρι σε βίντεο που ανέβηκε στα social media: «Είναι πρωτοφανείς στιγμές αυτές που ζούμε και οι πρωτοφανείς στιγμές απαιτούν… πολύ ποτό! Αυτές τις μέρες βρήκαμε κάποια φιλανθρωπικά ιδρύματα που εξασφαλίζουν φάρμακα, φαγητό και εξοπλισμό στην χώρα. Οι οργανισμοί America’s Food Fund, Direct Relief, The Frontline Responders Fund και Give Directly, είναι τέσσερις από αυτούς που θα βοηθήσουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ