TV & Media

Αμάλ Αλαμουντίν: Ο Κλούνεϊ στα «δίχτυα» του διεθνούς δικαίου

Αχώριστοι ο ηθοποιός και η δικηγόρος σε Σεϋχέλλες και Τανζανία (φωτογραφίες)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63764-128221.jpg

Ο αθεράπευτος εργένης, ο αποκαλούμενος κατά συρροή εραστής του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, θεωρείται από βέβαιο έως και επίσημο ότι έχει νέα σύντροφο. Σύμφωνα με τα διάφορα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ο Κλούνεϊ έχει ερωτευτεί την 36χρονη δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν.

n

Η Αλαμουντίν θεωρείται μία από τις πλέον επιτυχημένες δικηγόρους της Βρετανίας. «Συνδυάζει την ομορφιά με το μυαλό», γράφει για την πανύψηλη δικηγόρο η Daily Mail. Η Αλαμουντίν, η οποία ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο και στο δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει γεννηθεί στο Λίβανο μιλά άπταιστα την αγγλική, τη γαλλική και την αραβική γλώσσα. Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της είναι ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ ενώ έχει επίσης αναλάβει υποθέσεις που σχετίζονται με την ανθρωπιστική κρίση στη Συρία. «Όταν κάθε μέρα ασχολείσαι με υποθέσεις τύπου Ασάνζ και Συρίας χρειάζεσαι κάποια στιγμή διακοπές», σχολιάζει η Daily Mail για να αποκαλύψει ότι το ζεύγος Κλούνεϊ-Αλαμουντίν πέρασε μερικές μέρες μαζί για μπάνια στις Σεϋχέλλες και σαφάρι στην Τανζανία.

n

n

Οι πρώτες φήμες για τη νέα σχέση του 52χρονου Κλούνεϊ κυκλοφόρησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι παπαράτσι εντόπισαν το ζεύγος στο Λονδίνο. Τότε ο Κλούνεϊ αποκαλούσε την Αλαμουντίν απλά «φίλη». Με το νέο έτος, όμως, η δικηγόρος αναβαθμίστηκε καθώς ήταν αυτή που συνόδευσε τον ηθοποιό σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, όπου προβλήθηκε η τελευταία του ταινία, «Μνημείων Άνδρες».

n

Οι διακοπές τελείωσαν και οι φωτογράφοι τούς απαθανάτισαν μαζί στην έξοδο του ξενοδοχείου Carlyle στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Πήραν και χρωματάκι από τον ήλιο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ