TV & Media

Η Adele με κολάν! «Η δίαιτά της δεν είναι βιώσιμη»

Πώς χάθηκαν τα 44 κιλά και είναι αυτό καλό για την υγεία της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adele
Adele / © EPA/ANDREW COWIE

Νέα εμφάνιση της αδυνατισμένης Adele στο Λος Άντζελες. Δεν είναι βιώσιμη η δίαιτά της λέει Βρετανός διατροφολόγος.

Έχει εντυπωσιάσει τους φαν της σε όλο τον κόσμο με τη δραματική μεταμόρφωσή της χάρη στην απώλεια βάρους. Η Adele έχει χάσει 44 κιλά και την Τετάρτη οι παπαράτσι τη «συνέλαβαν» να κυκλοφορεί στο Λος Άντζελες με κολάν και αθλητικό look. Οι φωτογραφίες της 31χρονης Βρετανής έκαναν και πάλι τον γύρο του διαδικτύου, όπως ακριβώς είχε συμβεί με τη φωτογραφία που ανέβασε προ ημερών μια Πολωνή δημοσιογράφος από το πάρτι των Beyonce και Jay Z μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η πρώτη φορά που είδαμε την Adele με λιγότερα κιλά ήταν τον περασμένο Οκτώβριο σε ένα πάρτι του Drake και ακολούθησε η φωτογραφία της κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Ανγκουίλα την Πρωτοχρονιά.

24651490-7998023-not_focused_on_looks_i_don_t_make_music_for_eyes_i_make_music_fo-a-31_1581563687972.jpg

Η δήλωση γνωστού διατροφολόγου

Η αδυνατισμένη Adele και η διατροφή της έγιναν θέμα στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «This Morning». Γνωστός διατροφολόγος, καλεσμένος στην εκπομπή, δήλωσε ότι η δίαιτα της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν είναι βιώσιμη για μακρύ χρονικό διάστημα. «Εάν έχεις κάποιον βραχυπρόθεσμο στόχο, ή αν θέλεις για παράδειγμα να χάσεις κιλά για έναν γάμο, είναι μια θεμιτή στάση ζωής και διατροφής. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα δεν είναι βιώσιμο για μακρύ χρονικό διάστημα», λέει ο Βρετανός διατροφολόγος.



Η Adele καταναλώνει 1.000 θερμίδες την ημέρα. Έχει επίσης κόψει τη ζάχαρη και έβαλε τη δίαιτα Sirtfood στη ζωή της η οποία περιλαμβάνει κυρίως φυτικές τροφές, όπως το kale και το φαγόπυρο, που κόβουν την όρεξη και ενεργοποιούν το αδύνατο γονίδιο του οργανισμού. «Θα έλεγα ότι μια γυναίκα πρέπει κατά μέσο όρο να καταναλώνει από 1.800 έως 2.000 θερμίδες την ημέρα», πρόσθεσε ο διατροφολόγος. Ο ίδιος εξήγησε ότι με το πρόγραμμα της Adele μετά από μερικές εβδομάδες κάποιος ενδέχεται να εμφανίσει σημάδια κόπωσης, να έχει ζαλάδες και γίνεται περισσότερο οξύθυμος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ