TV & Media

Ο Μπραντ αποκαλύπτει: Η Τζεν είναι «καλή φίλη»

Οι Χρυσές Σφαίρες έφεραν πολύ κοντά το πρώην ζευγάρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ / © EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

Οι Χρυσές Σφαίρες έφεραν κοντά την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ. Τι είπε ο σταρ για την πρώην σύζυγό του.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν από τους ωραιότερους ώριμους κυρίως της λαμπερής τελετής απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες 2020» και μάλιστα έφυγε κερδισμένος με το βραβείο του Β' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Η 77η τελετή και προάγγελος των βραβείων Όσκαρ έφερε φέτος πολύ κοντά τον Μπραντ Πιτ με την πρώην σύζυγό του και υποψήφια για βραβείο, Τζένιφερ Άνιστον. Αυτοί που έφτιαξαν τη διάταξη των τραπεζιών, φρόντισαν να το φέρουν πολύ κοντά. Μάλιστα ο διάσημος σταρ ρωτήθηκε κατά την είσοδο του στην τελετή και συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί για τη σχέση του με την 50χρονη Άνιστον. Ο Πιτ αποκάλυψε ότι η «Τζεν είναι μία καλή μου φίλη».

Αργότερα, ο φακός «συνέλαβε» την 50χρονη Άνιστον να χειροκροτεί με θέρμη για την απονομή του βραβείου στον 56χρονο πρώην σύζυγό της. 

Brad + Jen on Instagram: “I will never get over of this, NEVER!! #bradpitt #jenniferaniston #90s #00s #hollywood #goldenglobes #brennifer”


Ο Μπραντ Πιτ σχολίασε επίσης για τη συνεύρεση στον ίδιο χώρο με την πρώην σύζυγό του: «Η δεύτερη πιο σημαντική επανένωση της χρονιάς;». Ο 56χρονος αναφερόταν στην πρώτη ανάρτηση της Άνιστον στο Instagram με όλους τους πρώην συμπρωταγωνιστές της από τα «Φιλαράκια». Μια ανάρτηση που έχει σπάσει τα κοντέρ σε δημοτικότητα.

22091677.jpg
Τζένιφερ Άνιστον / © EPA/HFPA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ