TV & Media

Τζένιφερ Άνιστον: Πάρτι Χριστουγέννων ή των πρώην;

Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι που φούντωσαν τις φήμες για επανενώσεις στο πνεύμα των γιορτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζένιφερ Άνιστον
Τζένιφερ Άνιστον / © on Kopaloff/Getty Images/Ideal Images

Η Τζένιφερ Άνιστον λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο διοργανώνει πάρτι στο πνεύμα των γιορτών με καλεσμένους τους καλύτερους της φίλους και τους... πρώην.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ζει μία από τις καλύτερες ερμηνευτικά χρονιές της λόγω της επιτυχία του The Morning Show και της υποψηφιότητας για Emmy, έχει μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και διοργάνωσε πάρτι με όλους τους φίλους της και πρώτα ονόματα της σόουμπιζ.

Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει τα Χριστούγεννα, δήλωσε κοντινή της πηγή στο περιοδικό People και για το λόγο αυτό κάθε χρόνο διοργανώνει πάρτι, καλώντας καλούς της φίλους. Το πάρτι έγινε στην έπαυλή της στο Μπελ Ερ και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο Entertainment Tonight ο πρώτος πρώην της Μπραντ Πιτ ήταν από τους πρώτους που έφτασαν εκεί. Το «παρών» έδωσε και μια άλλη πρώην του Πιτ, η αρραβωνιασμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Seven» του Ντέιβιντ Φίντσερ.

ithopoioi-eroteytikan-se-gyrisma-11.jpg

Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ / © EPA/NINA PROMMER


Άλλοι διάσημοι καλεσμένοι ήταν ο παρουσιαστής και κωμικός Τζίμι Κίμελ, ο ηθοποιός Κέιτ Χάντσον και φυσικά η Ρις Γουίδερσπουν, συμπρωταγωνίστρια της Άνιστον στο The Morning Show.

Τζένιφερ Άνιστον, Ρις Γουίδερσπουν
Τζένιφερ Άνιστον, Ρις Γουίδερσπουν / © Brian Ach/Getty Images for Apple TV/Ideal Images


Για την παρουσία του Πιτ στο πάρτι της Τζεν η ανώνυμη πηγή είπε στο People: «Έχουν βρεθεί αρκετές φορές μετά τα γενέθλιά της και σε γενικές γραμμές διατηρούν φιλικές σχέσεις».

Ο διάσημος ηθοποιός, όπως αναφέρει το περιοδικό, ήταν ντυμένος casual ενώ συνοδευόταν από τον σωματοφύλακά του, που τον περίμενε στο αυτοκίνητο. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ