TV & Media

Λίαμ Χέμσγουορθ: Τι λέει για τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους

Βρήκε καταφύγιο στη βίλα του αδελφού του, Κρις, στην Αυστραλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίαμ Χέμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους
Λίαμ Χέμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους/©EPA/ETIENNE LAURENT

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ λύνει τη σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους.

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε σε πολλούς η είδηση πως ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Μάιλι Σάιρους δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 και από τότε τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους συνεχή. Τον Ιούνιο του 2012 είχε γίνει ο αρραβώνας, ο οποίος κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν το ζευγάρι χώρισε. Το 2016 τα ξαναβρήκαν και στις 23 Δεκεμβρίου 2018 ήρθε ο μυστικός γάμος στο σπίτι τους στο Τενεσί των ΗΠΑ. Οι «κακές» γλώσσες δεν σταματούσαν να λένε ότι ο βίος δεν θα είναι... ανθόσπαρτος και ότι αργά ή γρήγορα θα μπουν οι τίτλοι τέλους.

Η επιβεβαίωση ήρθε την Κυριακή, όταν έγινε γνωστό πως η 26χρονη τραγουδίστρια και ο 29χρονος ηθοποιός δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με πηγές από τη μεριά της Σάιρους, οι δυο τους ήθελαν να αφοσιωθούν στους εαυτούς τους και τις καριέρες τους.

Πήγε στον αδελφό του για παρηγοριά

Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον χωρισμό, ο Λίαμ ταξίδεψε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπάιρον Μπέι, όπου ο αδελφός του, Κρις (ή «Θορ» για τους φανατικούς θαυμαστές του) διατηρεί βίλα αξίας 4,3 εκατ. δολαρίων.

Παπαράτσι «συνέλαβαν» τα αδέλφια να περπατούν στους δρόμους της πόλης. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Λίαμ ήταν σκυθρωπός και έκανε την εξής δήλωση: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό».

«Καυτά» φιλιά

Οι φήμες ότι ο γάμος τους ήταν έτοιμος να διαλυθεί εντείνονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Σάιρους να φιλιέται με πάθος στο στόμα με την 30χρονη ηθοποιό Κέιτλιν Κάρτερ, η οποία είχε χωρίσει επίσης πρόσφατα. Οι δυο τους περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της τον περασμένο Φεβρουάριο η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, ξεκαθαρίζοντας: «Στον έρωτα δεν υπάρχουν φύλα».

ΓΕΦΥΡΑ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» - 15 ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ