TV & Media

Μέγκαν και Χάρι χωρίζουν από το ζεύγος Κέιτ-Ουίλιαμ

Το δουκάτο του Σάσεξ αποχωρεί από το κοινό φιλανθρωπικό ίδρυμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι-Μέγκαν, Ουίλιαμ - Κέιτ.
Χάρι-Μέγκαν, Ουίλιαμ - Κέιτ / © EPA/STR

Το BBC αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχωρούν από το Βασιλικό Ίδρυμα για να θέσουν τα θεμέλια ενός ολοκαίνουργιου και δικού τους ιδρύματος.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πρόκειται να αποτραβηχτούν από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσαν από κοινού με τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Το BBC αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχωρούν από το Βασιλικό Ίδρυμα για να θέσουν τα θεμέλια ενός ολοκαίνουργιου και δικού τους ιδρύματος.  Τα δύο ζευγάρια θα συνεχίσουν να συνεργάζονται σε άλλες πρωτοβουλίες και φιλανθρωπίες, όπως για παράδειγμα η εκστρατεία για την ψυχική υγεία, Heads Together.

Το κοινό φιλανθρωπικό ίδρυμα είχε συσταθεί πριν από 15 μήνες. Άμεσα θα ανακοινωθεί η μετονομασία του ιδρύματος σε Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η ανακοίνωση του φορέα αναφέρει ότι η απόφαση ελήφθη έπειτα από αναθεώρηση της δομής του ιδρύματος.

«Αυτές οι αλλαγές γίνονται για την καλύτερη κατανομή των ευθυνών και δράσεων των μελών της βασιλικής οικογένειας καθώς θα ετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους εντός των οικογενειακών τους υποχρεώσεων», αναφέρει το ανακοινωθέν. Ωστόσο, τα ΜΜΕ σπεύδουν να επιρρίψουν την ευθύνη για το φιλανθρωπικό… διαζύγιο στη Μέγκαν Μαρκλ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ