- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τι αναστάτωσε τους royal fans και πίστεψαν πως η Μέγκαν γέννησε
Εμφανίστηκε ασθενοφόρο στο νέο σπίτι του πρίγκιπα και της δούκισσας
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει «εξαφανιστεί» εδώ και 40 ημέρες, ενώ η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 19 Μαρτίου
Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν να φέρουν στη ζωή το πρώτο τους μωρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν άρεσε καθόλου στον βρετανικό Τύπο, αλλά έκανε και τους royal fans να αναλαμβάνουν χρέη ντετέκτιβ, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τη γέννηση του παιδιού είναι ασαφείς.
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει «εξαφανιστεί» εδώ και 40 ημέρες, ενώ η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 19 Μαρτίου.
Όμως ένα απρόσμενο γεγονός που συνέβη έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η Μέγκαν γεννάει από στιγμή σε στιγμή. Συγκεκριμένα οι royal fans ήταν σε επιφυλακή μιας και ένα ασθενοφόρο εμφανίστηκε στο νέο σπίτι του πρίγκιπα και της Μέγκαν , προκαλώντας έναν μικρό πανικό.
Η νότια κεντρική υπηρεσία ασθενοφόρων πάντως έσπευσε να διαψέυσει κάθε φημολογία, μιας και το ασθενοφόρο στην περιοχή ήταν ενός οδηγού υπό εκπαίδευση το οποίο έκανε τη βάρδιά του στο Windsor. Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, η υπηρεσία έκανε την εξής δήλωση:
«Η υπηρεσία μας θα συνεχίζει να φροντίζει όλους τους ασθενείς του Windsor με τον συνήθη τρόπο. Δεν είναι εφικτό να σχολιάζουμε κάθε κίνηση ασθενοφόρων μας γύρω από το Windsor και η ιδιωτικότητα όλων των ασθενών πρέπει να είναι σεβαστή».
Η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι δεν θέλει καν να γεννήσει σε κάποιο μαιευτήριο αλλά στο σπίτι της. Βέβαια, το μαιευτήριο Frimley Park στο Σούρεϊ – το οποίο απέχει μόλις 30 λεπτά από την νέα κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του – είναι σε πλήρη ετοιμότητα.
Η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο, σπάζοντας την παράδοση, θέλει να γεννήσει στο σπίτι της εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο που θα την αναγκάσει να πάει στο μαιευτήριο αμέσως σε περίπτωση που υπάρξουν επιπλοκές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.