TV & Media

Συνάντηση Τζολί και Πιτ - Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά το διαζύγιο

Δύο φορές την περασμένη εβδομάδα τα είπαν από κοντά, ενώ οι συναντήσεις τους μαγνητοσκοπούνται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ
Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ / © Jonathan Leibson/Getty Images / ideal images

Μετά από σκληρή διαμάχη σχεδόν 2 ετών μεταξύ τους, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να οδηγούνται σε λύση για την επιμέλεια των παιδιών τους. Σε αυτό το πλαίσιο την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκαν όχι μία, αλλά δύο φορές. 

Η τελευταία συνάντηση Αντζελίνα - Μπραντ, διάρκειας τριών ωρών, έγινε σε δικηγορικό γραφείο στο Μπέβερλι Χιλς στις 30 Ιανουαρίου και αφορούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα παιδιά και άλλες, επιμέρους εκκρεμότητες που προέκυψαν μετά το διαζύγιο, όπως και την αμοιβαία διαβεβαίωση ότι η διαδικασία από δω και στο εξής θα διεξαχθεί σε κλίμα συναίνεσης και ηρεμίας.

❗️NEW❗️

Στην κοινή επιμέλεια υπάγεται ο 15χρονος Pax, η 14χρονη Zahara, η 12χρονη Shiloh, το πρώτο βιολογικό παιδί των ηθοποιών, καθώς και τα 10χρονα σήμερα δίδυμα Knox και Vivienne. Ο 17χρονος Maddox μπορεί να επιλέξει ο ίδιος πότε θα μιλά με τους γονείς τους και με ποιον θέλει να μείνει, καθώς πλησιάζει τα 18.

Πηγή του Hollywood Life αναφέρει πως ο Πιτ κουράστηκε από τις συνεχείς διαφωνίες με τους δικηγόρους και ήθελε να λύσει ο ίδιος με την Angie τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Πέρα από την κηδεμονία των παιδιών, υπάρχει και το μοίρασμα της κοινής περιουσίας του διάσημου ζευγαριού, που ούτε αυτή ήταν εύκολη.

❗️New photos of Brangelina❗️(Jan.30)#joliepittsofficial_news

«Ο Μπραντ συμφώνησε να βρεθεί με την Jolie για να τελειώσει επιτέλους αυτό το χρονοβόρο και δαπανηρό διαζύγιο».

Σύμφωνα όμως με το The Blast, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν πήγε κατ’ ευχήν. Στις φωτογραφίες, ο Πιτ πηγαίνει πέρα δώθε ανήσυχος και η Τζολί είναι εμφανώς τσαντισμένη, ενώ σε άλλη φωτογραφία ο Μπραντ φαίνεται να έχει ένα μπουκάλι στο χέρι και η Τζολί να αποφεύγει να τον κοιτάξει. 

Δεν ήταν ωστόσο μόνο το θέμα των παιδιών, καθώς στη συνάντηση συζήτησαν και για το νέο ροζέ κρασί που ετοιμάζουν και το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στις 5 Μαρτίου. 

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έχουν κάνει μία σημαντική επένδυση. Πρόκειται για το περίφημο Chateau Miraval στην Προβηγκία, το οποίο αγόρασαν το 2011 έναντι 60 εκατ. δολαρίων και το οποίο έχουν αποφασίσει ότι θα παραμείνει στην οικογένεια και τα παιδιά. 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ